avocati divort in Cluj Napoca

Longevitatea unei relatii sau a unei casatorii poate sa depinda de foarte multi factori. Este foarte important de realizat ca la un moment dat se fac greseli, se pierde din interes si poate aparea o perioada de stagnare. Ce poti face pentru a avea o relatie sanatoasa? Ei bine, am adunat o serie de 10 sfaturi care vor face viata voastra la fel de frumoasa ca-n primele clipe petrecute impreuna.

1.Comunica deschis

Unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie este comunicarea. Este foarte important sa fii deschis cu persoana de alaturi. Iti doresti sa ai pe cineva aproape toata viata caruia sa-i ascunzi ceva? Sau invers? Ma indoiesc. Se mai spune ca nu exista persoane dificile, exista doar persoane care nu stiu sa comunice. Ce-i drept, pentru o comunicare deschisa trebuie sa existe si incredere, iar aceasta se consolideaza cu timpul.

Vorbeste cu ea despre orice, ofera-i libertate in exprimare si stimuleaza-i imaginatia. Vei fi surprins spre cate alte lucruri poate duce o astfel de conversatie.

2.Fii intelegator

Hai sa te asigur de ceva… o sa vina momente in care nu o sa poti intelege. Poti avea parte de gesturi neasteptate, vorbe spuse la nervi sau altele. Nu e ceva specific femeilor, ci este ceva specific omului. Fiecare dintre noi avem momente in care purtam o lupta pentru a ne cunoaste si ajungem sa facem ceva ce nu ne sta in fire. Trebuie sa fii constient de aceste momente si sa fii intelegator.

3.Fa-o sa zambeasca

Ultimul lucru pe care il vrea cineva este sa aiba o persoana mereu serioasa si suparata langa ea. Fii vesel, incearca sa o faci sa zambeasca, iar in momentele mai dificile fa haz de necaz. In felul acesta veti trece mai usor peste momentele dificile si se va simti mai bine alaturi de tine.

4.Nu uita sa-i faci complimente

Reaminteste-i periodic motivul pentru care o iubesti si pentru care esti alaturi de ea. Asta nu inseamna ca trebuie sa o faci prea des, dar anumite momente sunt perfecte pentru asa ceva.

5.Ofera libertate

Nimic nu se poate intoarce impotriva ta mai tare decat o femeie care se simte sufocata. Ofera-i libertatea de a face ceea ce-si doreste, sa aiba parte de timpul ei si ofera-i incredere. Sa-i oferi libertate nu inseamna ca ea va avea dreptul de a se vedea cu altcineva sau de a te insela. Daca se intampla asa ceva inseamna ca a facut o alegere si e timpul sa mergi mai departe. Oricum ar fi, nu ai nimic de pierdut daca ea are parte de libertatea care i se cuvine, insa invers vei pierde totul.

6.Lasa orgoliul deoparte

Vor veni momente in care te vei simti incapatanat si in care poti refuza sa treci peste anumite chestii. Trebuie sa intelegi ca orgoliul nu este de multe ori ceva sanatos si devii chiar o persoana mai puternica atunci cand poti sa renunti la el.

7.Continua sa o descoperi

Nu te gandi ca stii totul! Incearca mereu sa o explorezi, sa fii atenta la gesturile si gusturile ei, la felul in care gandeste. Mentine viu interesul tau pentru ea si vei vedea ca ai mereu ceva de descoperit.

avocati divort in Cluj Napoca

8.Fii impreuna cu ea la bine si la rau

Cel mai important lucru intr-o relatie/casnicie este sa fiti impreuna si in momentele bune, dar mai ales in cele rele. Astfel de momente vin cu o ciclicitate mai mica sau mai mare, dar vin cu siguranta. Este foarte important sa gasiti impreuna o rezolvare si astfel veti avea puterea sa le infruntati.

9.Motiveaz-o

Fii mereu persoana care o motiveaza. Ajut-o sa-si indeplineasca visul si „trage-o de mana” atunci cand simti ca nu progreseaza. Este datoria ta sa-i oferi incredere si sa ii arati de ce este capabila!

10.Surprinde-o

La un moment dat, in orice relatie, pot aparea momente in care intervine rutina. Este foarte important sa nu le lasi sa ramana si sa o surprinzi. Fa-o din ce in ce mai des, ofera-i un cadou, fii mai nebunatic. Spontaneitatea este secretul de a scapa de rutina.

Este foarte important sa intelegi aceste sfaturi, sa le aplici in relatia sau casatoria ta si sa te asiguri ca totul este in regula. Observasem faptul ca cererile de avocati de divort in Cluj Napoca sunt din ce in ce mai mari si cu siguranta multe probleme pleca de la nerespectarea acestor sfaturi.

Daca mai aveti ceva de adaugat si credeti ca mi-a scapat m-as bucura sa o faceti. Sa aveti o relatie cat mai prospera si mai sanatoasa!