salus controls

Buna gospodarire a unei case inseamna pentru multe persoane un adevarat efort fizic, dar si financiar. Ei bine, vom vedea in continuare ca daca sunt luate alegerile potrivite acest lucru este o adevarata placere si totul poate fi puternic eficientizat.
Care este solutia? Asa cum am prezentat si in titlu, secretul e reprezentat de instalarea unui termostat. Sa vedem asadar, de ce este acesta o idee perfecta pentru casa ta:
#1 Ai parte de temperatura dorita
Pentru multi romani perioada iernii este una greu de suportat, mai ales in serile cuprinse de un ger teribil, in care e nevoie sa se mentina o temperatura optima constant, iar ca acest lucru sa se concretizeze implica un efort deosebit.
Ei bine, exact in acest scop au aparut termostatele. Ceea ce poti obtine cu ajutorului unui astfel de dispozitiv este ca daca ai o temperatura pe care iti doresti sa o pastrezi constanta in propria ta camera atunci nu trebuie decat sa o setezi, nimic mai mult. De restul se va ocupa termostatul.
#2 Sistemul este controlat de termostat
Acest avantaj este puternic legat de primul, mai exact arata modul in care un termostat functioneaza. Odata setata valoarea pe care tu ti-o doresti sa o ai in spatiul respectiv termostatul va analiza in mod constant temperatura si va transmite diverse comenzi catre sistemul de incalzire.
De exemplu, daca temperatura va scadea sub valoarea pe care tu ti-o doresti atunci termostatul va pune in functiune sistemul de incalzire pentru a-ti oferi gradul de confort dorit. De asemenea, in situatia in care camera aceea se incalzeste prea tare si temperatura creste peste valoarea dorita atunci termostatul va scoate din functiune sistemul de incalzire si in felul acesta vei economisi si caldura, care de altfel s-ar fi irosit.
#3 Poti seta valoarea temperaturii de la distanta
Cine spune ca temperatura setata la termostat trebuie facuta fizic? Afla ca pe piata exista termostate inteligente, cele mai populare fiind cele oferite de catre Salus Controls, adevarati experti in acest domeniu.
Astfel de termostate inteligent au la baza o tehnologie wireless si pot fi controlate cu ajutorul unei conexiuni la internet. Asadar, nu trebuie decat sa instalezi una din aplicatiile oferite gratuit, disponibile atat in versiunea Android, cat si in cea iOS, apoi sa te loghezi in contul tau si sa setezi valoare pe care tu o doresti.
Ce poate fi mai simplu de atat, nu-i asa? Gandeste-te ca vei putea seta orice temperatura iti doresti, indiferent de locul in care te afli sau moment, astfel incat ai control deplin.
#4 Fiecare zona poate fi incalzita separat
Nu in ultimul rand, utilizarea unui termostat inteligent te poate ajuta sa gestionezi cat mai bine caldura si din punct de vedere al zonelor incalzite. Cu alte cuvinte, in casa ta cu siguranta exista mai multe camere, unele des folosite, in timp ce altele foarte rar sau aproape deloc. Vrei sa ai parte de caldura in toate acestea? Sunt convins ca raspunsul tau e nu, fiindca vrei sa consumi caldura in mod rational.
Prin urmare, instalarea unui termostat inteligent, precum sunt cele oferite de Salus Controls, te poate ajuta sa controlezi perfect mai multe zone din casa ta, astfel incat sa setezi temperatura dorita in fiecare dintre acestea.
Inca nu te-ai convins? Arunca o privire si pe site-ul saluscontrols.ro, unde vei descoperi ofertele atractive, ce sigur te vor face sa investesti cat mai repede in confortul tau!