Sunt convins ca orice copil sau adolescent din ziua de azi isi doreste sa isi modernizeze spatial personal dupa bunul plac si mai ales pentru intimidate. Exista fel si fel de persoane care isi personalizeaza camera dupa bunul plac cu postere pe pereti , alti isi picteaza pereti cu texte motivante si imagini. Pana in prezent cred ca la acest capitol stau cel mai bine nemti. Adolescenti nemti nu au limita la imaginatie cand vine vorba de camera lor. Pana in prezent pot spune ca am vazut cateva modele de camera in diferite stiluri. Majoritatea sunt camera de fete si cel mai mult m-au uimit camerele in aspect gothic amenajate de fetele gen emo.

Oricum fiecare camera e interesanta si placuta in felul ei mai ales ca toate sunt facute alaturi de mobila tineret care pot fi de diferite modele.

Eu personal nu prea sunt genul care sa lipesc postere in camera mea. Nu pot spune ca nu puneam si eu intercut dar odata cu inaintarea varstei deja lucrurile astea numai au asa  putere. Imi placea odata pentru ca aveam prieteni care isi modernizau dupa bunul plac camera si de aceea toti copii din cartier ne personalizam camera. Majoritatea dintr noi gaseam postere din fel si fel de reviste care le asezat individual si inprastiate prin camera. Asta era stilul si asa se purta pe vremea aceea. Eu unul sunt convins ca si in ziua de azi inca se mai fac in asa fel camerele si cred ca in special in strainatate. La noi in Romania foarte rar am vazut acest gen de camera. Sincer sa fiu e foarte frumos si imi place foarte mult stilul asta pentru ca dupa parerea mea acest gen de camera da viata si stil foarte mult.

Ceea ce imi doresc foarte mult e sa ajung intr-o buna zi prin America pentru ca acolo sunt adevaratele opera de arta cand vine vorba de aranjarea camerei. Eu unul personal nu am avut niciodata ocazia sa vad asa ceva dar am un prieten care a vizitat si chiar e ceva uimitor. Nu stiu cum dar probabil stilul de viata este diferit si gandirea pentru ca in asa fel fiecare adolescent ar face camera dupa bunul plac. Bineinteles mai sunt si parinti care au o gandire de pe vremea anilor 70. Sunt genul care cred ca orice am face este o prostie si fiecare  isi doreste ca totul  sa se faca dupa modul in care au fost ei crescuti. Dupa parerea mea fiecare trebuie sa isi faca propriul stil si in special sa isi amenajeze camera dupa bunul plac in asa fel incat sa se simta bine in mediul in care sta.