In ziua de azi foarte multi doresc sa deschida o firma sau interprindere din care sa castige bani sa traiasca de pe o zi pe alta. Eu de exemplu mereu am dorit sa deschid o spalatorie auto pentru ca am lucrat in domeniu mai bine de 6 ani. Am foarte multa experinta si stie ce trebuie facut la o masina, ac aceasta sa arate impecabil. Am observat la majoritatea spalatoriilor ca multi fac fel si fel de economi ca sa scuteasca din bani, dar ei nu se gandesc, ca atunci cand fac acest lucru numai poti spune cva speli o masina la calitate. Cand reduci din cantintatea de spuma activa si la care adaugi apa, spune ce iese din nebulizator este o prostie, un fel de lapte si nu mai speli cum trebuie.

Un prieten mereu a dorit sa-si deschita un hotel, dar pentru asta avea nevoie de foarte multi bani. A plecat in strainatate sa muncesca si acolo a strans bani necesari. Cand s-a intors in tara a dat drumul la constructie. Intre timp a inceput sa caute diferite modele de camere si mai ales de lenjeri asa ca a cautat pe www.lenjerii-hotel.ro unde a gasit modele superbe si ceea ce ii trebuia. Mobia a decis sa o faca la comanda in stil european. A conceput atat camere clasice dar impresionante cat si camere romantice pentru cupluri. Totul a descurs superb si datorita firme specializate de contructii, hotelul a fost finalizat mai repede de cat se astepta. Si in ziua de azi afacerile ii merg foarte bine si e foarte multumit.

Eu pe viitor sper sa achizitionez o spalatorie auto, pentru ca a fost si va fi o afacere ca va merge incontinu. Sunt de parere ca atata timp cat exista masini, mereu vor merge spalatoriile auto. Nu e foarte greu de intretinut, mai ales ca am experinta, singura problema ar fi anagajati. Eu stiu ca nimeni nu s-a nascut invatat dar am vazut cazuri in care baieti si fete, veneau si se rugau sa ii inveti iar cand prindeau ceva experinta plecau si te lasau balta. E frumaosa viata la spalatorie desi este de munca dar ai si multe satisfactii pe langa bani de ciubuc care orice client ii lasa.