depozit haine

depozit haineIn ziua de azi, multa lume se desprinde de tumultul oraselor mari si decide sa locuiasca in zone mai mici din judetele tarii, dar si sa isi initieze niste afaceri la fel de mici care pot scoate capital frumos pe piata din acele zone. De cele mai multe ori, asemenea firme mici au monopol asupra pietei din acele zone deoarece sunt singurele investitii in niste idei stralucite de acolo.

Asadar, exista o serie de afaceri mici, dar care sunt foarte profitabile intr-un anumit loc si oamenii se bucura de lansarea lor. Acestea sunt dupa cum urmeaza.

Magazine cu haine second hand

Nu se poate sa nu fi auzit de asa ceva undeva in orice zona a tarii. Aceste magazine sunt excelente, de cele mai multe ori denumite outleturi sau magazine de haine vintage, atrag foarte multi impatimiti ai shoppingului, dar de asemenea au si o marfa foarte de calitate si originala.

Daca si tu iti doresti sa iti deschizi o asemenea afacere intr-un loc unde nu exista asa ceva, cu siguranta vei da lovitura si poti sa gasesti depozit haine second hand pentru a-ti procura marfa de luna cu luna. Exista multe asemenea depozite de haine la mana a doua in Romania si cu siguranta vei avea de unde sa alegi atunci cand iti vei aproviziona stocul de haine pentru buticul tau.

Expozitie cu vanzare de produse handmade

O alta idee super si tot mai profitabila in ziua de azi este si genul de afacere expozitie cu vanzare de produse fabricate de mana, orice de la bijuterii si pana la accesorii, haine si obiecte de decor pentru locuinte. Produsele handmade sunt foarte la moda si relativ noi pe piata din Romania.

Multa lume adora aceste lucruri si le cauta peste tot pe unde exista expozitii si targuri de acest gen. De ce sa nu investesti in pasiunea ta si sa iti faci cunoscuta afacerea in tara sau cel putin in orasul tau de origine.

Studio foto local

Daca te pricepi la a face fotografii de calitate, daca ai si ceva pregatire in domeniu si daca iti doresti sa faci ceva bani din aceasta afacere, ai putea sa iti infiintezi un studio foto local, alaturi de prieteni sau de membri ai familiei. Multa lume cauta un fotograf pentru un eveniment sau pentru a i se face niste poze pentru un portofoliu profesionist, asadar de ce sa nu iti fructifici placerea?

Mai intai de toate, ai putea sa te faci cunoscut prin efectuarea de portofolii sau de cateva albume foto pentru niste prieteni, ai putea face munca pro-bono ceva timp pana sa te faci cunoscut, ca mai apoi sa incepi sa iti aduni o baza de clienti din zona. Cum orasul in cauza este mic, vei deveni imediat cunoscut si afacerea va prospera in scurt timp.