O mega petrecere poti avea cu cativa amici de ai tai, nu trebuie neaparat o paranghelie. Cunosc multe personae care prefer sa stranga o armata intreaga sis a faca chefuri acasa, lasand o dezordine de neimaginat. Eu prefer ceva linistit si simplu, cum ar fi iesirile la iarba verde. In trecut obisnuiam sa plecam cu bicicletele, eu impreuna cu trei-patru prieteni deai mei la iarba verde. Ne luam in rucsac cea ce ne trebuia, sau fiecare ce avea pea casa, ca sa nu vina cu mana goala.

Cateodata pot spune ca noi cautam doua sau trei ore numai sa gasim un loc superb unde sa ne relaxam, de preferinta sa fie langa un rau sau parau, ca sa ne si balacim un pic. Totul era frumos in copilarie, dar multi prefer sa merga in cluburi sau restaurant si sa le urle muzica in cap. Noi preferam locurile linistite in natura. Intotdeauna cu noi la iarba verde aveam un bucatar, caruia ii placea sa faca gratarul, in timp ce noi restul plecam dupa lemne de foc prin padure. Partea frumoasa era ca dup ace manacam toti, plecam prin padure din nous a cautam diferite vietuitoare precum serpi , soparle sau broaste testoate.

Tin minte ca in expeditia nostra de copii am dat toti de un ditamai sarpele, dar nu a avut nici unul curajul sa incerce s ail prinda, in rest ce era mai mic, il prindeam si ne faceam poze cu el, dupa care ii dadeam drumul. Am auzit de copii tampiti care ii prindeau si isi bateau joc de ei, ii omorau sau faceau diveste cacaturi cum ar fi operatii, pe scurt il tineau si il taiau pe burta tot sa vada ce este in el. Noi ii prindeam de amuzament, fara sa le facem nimic, doar sa le facem poze. Cele mai frumoase animale care le prindeam erau brostele testoate si arici. Pot spune din propria experinta ca avem testoase foarte mari la noi in Romania, pentru ca am gasit una extreme de mare, nu credeam ca exista asa ceva, pana nu am vazut cu ochii mei, genul acela de broste testoate vazusem doar in filme. Nu conteaza locul unde esti, conteaza foarte mult doar persoanele cu care esti, prieteni tai.