Amintirile Mele

Liceul este o etapa prin care am trecut cu totii poate chiar cea mai frumoasa etapa. Ai parte de colegi noi, profesori noi, dar cel mai important o sa ai parte de cele mai frumoase momente si experiente.

Pentru inceput liceul este locul unde iti formezi personalitatea. Printre cele mai ravnite obiceiuri se numara absentele. Sa fim seriosi… la ce este buna viata de liceu fara absente?Desi chiulul nu este recomandat in viata unui elev.. este placut. Un alt lucru foarte frumos pe care il intalnesti la liceu este ca unii profesori incep sa iti povesteasca despre viata lor in loc sa predea o noua lectie sau atunci cand urmeaza sedinta cu parinti si vor afla de notele mici de la matematica si romana S.O.S incepi sa te porti foarte frumos si chiar sa iti faci curatenie in camera.Toate aceste lucruri la momentul acela poate ni se par fara rost dar mai tarziu o sa le ducem dorul.

Totul este frumos la liceu. nu trebuie sa ai preocupari sau sa te stresezi prea mult, trebuie doar sa te distrezi, bine pana in clasa a XII-a cand urmeaza temutul examen de BACALAUREAT. Se spune ca este examenul maturitatii si ne va ajuta sa reflectam asupra viitorului nostru dar dezmint aceasta afirmatie. Este foarte greu sa te decizi ce vei face in continuare dupa ce vei termina liceul doar in cazul celor care nu au un scop de atins. Te gandesti daca vrei sa continui la facultate sau daca vrei sa te angajezi mai bine sa ai bani decat o scoala in plus. Toate acestea sunt niste dileme care tin cont numai de ceea ce iti doresti tu.

Oricum liceul este si va ramane cea mai frumoasa etapa si trebuie sa profiti la maxim pentru ca cei 4 ani care trec cat ai clipi si cu timpu vei ajunge la concluzia ca oriunde te-ai afla in viata la facultate sau la munca tot mai bine era la liceu, locul in care veneai cand voiai, plecai cand voiai si cel mai important locul, cu cele mai multe amintiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *