tineri angajati

Tinerii devin mai interesati de beneficiile intangibile cum ar fi mediul de lucru, concediile dar si unele avantaje palpabile, cum ar fi un spatiu de birou mai mare sau traditii amuzante intre colegi, in ceea ce priveste angajarea. Exista numeroase lucruri pe care o companie le poate oferi tinerilor in afara de salariul atractiv.

In zilele de azi, tinerii isi doresc sa se angajeze, insa isi doresc din prima niste conditii dincolo de asteptarile celor mai cu experienta decat ei. Tinerii intreaba inca de la primele interviuri depre cat de mare va fi salariul in firma, pe postul pe care se angajeaza, astfel ca exista mai multe sanse ca acestia sa nu fie luati in considerare dupa ce are loc interviul in cauza. Nu trebuie sa te comporti neprofesional nici la interviu, nici in prima zi de munca si nici pe parcursul programului de munca.

Nici de concediu nu este bine sa intrebi din prima pentru ca nu are nici un rost sa ceri ceva pentru ca nimeni nu stie daca meriti asta sau nu, odata ce nu ai demonstrat ce poti face la locul de munca. Nu te lauda cu experienta ta, mai ales daca ai mai lucrat pe undeva. Nu fi tupeist si nu cere mai mult decat ti se poate da. Lasa pe altii sa te judece in functie de ce scrie in CV-ul tau si de ceea ce vei face in prima luna de proba.

Nu este greu sa te angajezi in Romania, mai ales daca esti tanar, dar este foarte bine sa fii modest, sa iti intocmesti ubn CV cat mai corect, sa inserezi o poza profesionala si sa nu dezvalui anume de ce nu mai esti angajat la locul de munca anterior. Daca nu te-au platit pentru ce faceai acolo, nu spune asta pentruca risti ca noii angajatori sa creada ca mai pot intarzia cu salariul si ei.