auto

Exista aplicatii care te sustin atunci cand iti doresti sa afli despre kilometrajul masinii tale pentru a sti exact de cat combustibil ai nevoie in drumurile pe care le faci zilnic sau doar ocazional. Cu ajutorul aplicatiei AccuFuel poti sa te loghezi ca sa afli detalii despre kilometrajul masinii tale de fiecare data cand vei intra la statia de alimentare a masinii.

Si daca masina ta va ramane fara benzina sau motorina, atunci te va anunta sa opresti la cea mai apropiata benzinarie pentru a alimenta din nou. Una dintre cele mai bune aplicatii de mentenanta, aceasta aplicatie auto este foarte utila pentru urmarirea si monitorizarea performantei masinii tale.

Garage Buddy(0,99$ – iTunes, Gratis- Google Play)

Crezi ca poti face fata cu ultimele reparatii de care are nevoie masina ta? Atunci cu siguranta ca vei indragi aceasta aplicatie auto. GarageBuddy include cateva dintre cele mai unice ghiduri de instalatii si tutoriale de genul cum sa… pentru instrumentele obisnuite din garaj si inlocuirea de piese auto.

De asemenea, vei avea ocazia sa descoperi si unitati de conversie si calculatoare alaturi de repararea de lucruri, care te vor ajuta foarte mult in intretinerea masinii tale. Daca esti ingrijorat cu privire la economia la gaz a masinii tale, atunci poti monitoriza acest lucru tot folosindu-te de aceasta aplicatie auto minunata.

Waze Social GPS, Maps & Traffic(Gratis)

Una dintre cele mai bune aplicatii auto este Waze. Cu totii am fost prinsi la un moment dat in ambuteiaje foarte enervante si mereu am dorit sa avem pe cineva care sa ne ghideze departe de aceste aglomerari de trafic. Ei bine, a aparut aceasta aplicatie care te poate ajuta sa nevighezi departe de asemenea conditii de trafic. GPS-ul incorporat iti va oferi informatii in timp real despre rafic si despre accidentele ce au avut loc recent.