aplicatii

Stim deja ca exista in cadrul functiilor telefoanelor noastre inteligente si niste aplicatii standard pe care le folosim datorita sistemelor de operare ale telefoanelor inteligente pe care le avem, insa la fel de bine exista si niste aplicatii pentru mobilele inteligente pe care le putem descarca gratis sau cu bani pentru a ne folosi si bucura de ele.

LinkedIn

Cei care sunt interesati de a-si face un nume in domeniul afacerilor sau de a fi cunoscuti de catre angajatori, de catre alte persoane ca ei sau de catre firmele mari intru angajare, pot fi foarte norocosi pentru existenta aplicatiei LinkedIn pentru telefoanele mobile. Ce mai importanta aplicatie pentru cei carieristi este acum disponibila si pe smartphone fara nici un ban perceput. Aceasta este regasita pe telefoanele mobile inteligente cu sisteme de operare ca iOS, Android, Blackberry si Windows.

LinkedIn este o unealta exceptionala pentru crearea de retele si de legaturi cu profesionistii care lucreaza deja in companii de renume, companii de care ai putea sa fii interesat dupa absolvirea facultatii. De asemenea, personalul HR al nemumaratelor companii cauta pe LinkedIn pentru potentiali cadidati la un ob si cauta de asemenea si profile de LinkedIn ale persoanelor care iti trimit CV-urile pentru angajare. Daca nu dispui de aceasta aplicatie pe telefon, instaleaza-ti-o imediat. Asemenea aplicatii iti vor fi foarte de folos.

Pocket

Aceasta apliatie inteligenta pentru telefoanele la fel de inteligente este de asemenea gratis si se poate regasi pe telefoanele care au iOS si Android. Aceasta aplicatie speciala este de mare ajutor atunci cand faci niste cercetari legate de proiectele pentru scoala. Programul este foarte simplu: iti permite sa salvezi articole, poze, si alte tipuri de continut online pentru citirea mai tarziu a acestora. Acest lucru te ajuta in economisirea de timp mai ales in momentele in care esti presat de timp. Cinste acestor aplicatii!