magicled.ro

Atat de promovata si laudata este in ultima vreme tehnologia led pentru iluminat incat m-am hotarat sa o incerc si eu. Se pare ca iluminatul cu led are numeroase avantaje, oferind o durata de functionare indelungata a surselor de iluminat, combinata cu un consum energetic redus si o protectie a mediului sporita data de faptul ca sursele de iluminat cu led nu au in compozitie si nu emana substante nocive. Acesta este cazul becurilor cu led, a diverselor aplice led, a spoturilor ce folosesc aceasta tehnologie si chiar si a proiectoarelor sau lanternelor cu led.

Dupa cum va spuneam, am ales sa incerc si eu tehnologia cu led pentru iluminat. Am incercat pentru inceput cu cateva becuri cu led pentru camerele principale din casa si am facut un test: am observat ca s-a redus consumul de energie electrica cu mai mult de 50%. Treptat am inceput sa inlocuiesc toate becurile si sursele de iluminat din casa si chiar din curte cu becuri cu led. Aveam nevoie de un furnizor de incredere si cum totul are loc online in zilele noastre, am gasit si solutia: magazinul de becuri economice Magicled.

De la sus-numitul magazin online am reusit sa imi “garnisesc” locuinta cu urmatoarele: spoturi cu led pentru baie si pentru living, becuri cu led pentru bucatarie, dormitoare si camara, benzi si aplice led pe care le-am folosit ca lumina ambientala, cu un sistem de senzori si de potentiometre pentru reglarea intensitatii luminii si chiar doua reflectoare pe care le-am pozitionat in curte. Am facut chiar un calcul estimativ si costul total cu iluminatul chiar s-a redus.

Din proprie experienta va spun, inlocuirea becurilor clasice cu sisteme de iluminat cu leduri aduce reale avantaje. Rezista mult mai bine la intemperii si diferente de temperatura – cazul becurilor pentru exterior, ofera aceeasi intensitate luminoasa fara pierderi de energie prin eliminarea de caldura si dureaza mult mai mult. Primul bec cu led pe care l-am inlocuit in casa are deja 2 ani si lumineaza la fel de intens ca si in prima zi. Recomand astfel oricui vrea sa economiseasca pe termen lung gama completa de aplice led, becuri si spoturi, proiectoare si toate celelalte variante de iluminat oferite de magazinul online Magicled.