arome

Stim cu totii ca unele mirosuri, arome si unele imagini ne trezesc amintiri si ne fac sa ne bucuram si mai tare de viata. Dar, aici este vorba despre acele arome minunate care ne fac viata sexuala mai frumoasa. Este vorba chiar despre aromele afrodisiace care se regasesc in cadrul produselor de ingrijire, de masaj, de aromaterapie si in cadrul parfumeriei de lux.

Ghimbir

Asadar, de exemplu, exista vanilia, iasomia si ghimbirul care ne trezesc simturile si ne ajuta sa ne simtim mult mai bine cu noi insine, dar si in pat. Ghimbirul nu numai ca ajuta la condimentarea mancarurilor, ci de asemenea poate fi folosit si pentru condimentrea vietii sexuale a unui cuplu. Acest condiment creste nivelurile de energie din corp si stimuleaza fosrte mult simturile, crescand libidoul. Trebuie folosit ca atare acest produs si nu trebuie mixat cu alte arome de parfum.

Trandafir

Trandafirii sunt simbolurile nu numai ale dragostei, aroma lor fiind cunoscuta pentru ca ar inmiresma romantismul dintre doua persoane, dar si ale parfumurilor cele mai dulci feminine. De fapt, aceste flori si arome sunt cunoscute pentru ca ar promova vindecarea prin eliberarea starilor de anxietate si reinvierea  celor mai pozitive senzatii si emotii pozitive.

Poti folosi trandafirii pe post de asternut pentru pat, binenenteles petalele acestora fara spini, dar iti poti cumpara si parfumuri cu aroma de trandafir care sa iti dea o stare de bine. Impreuna cu iasomia, vanilia si ylang ylang-ul, florile de trandafir sunt atat de placut mirositoare incat creaza un buchet floral placut si niste arome deosebite.

Scortisoara

O alta aroma placuta si condimentata care poate fi folosita pentru a instiga pasiunea este scortisoara. Aflandu-se printre cele mai afrodisiace arome preferate de barbatii din toata lumea, scortisoara este cunoscuta pentru crearea de placere si a unei senzatii de caldura in tot corpul. Este cunoscuta mai ales datorita faptului ca este folosita la vinul fiert, dulciuri si cozonac.