Cu toti avem probleme in familie legate de situatia financiara. Uni poate mai mici alti poate mai mari. Si familia mea are destul de multe probleme legate financiar pentru ca in trecut s-au gandit ca este o solutie sa faca imprumuturi la banca. Lucrurile se schimba mereu de-a lungul timpului iar tatal meu a ramas fata job si in acest fel nu a mai putut sa isi platesca la timp datoriile. Au urmat fel si fel de probleme, amenintari din partea bancilor, dupa care a fost dat la o firma de recuperari care la randul lor au inceput cu amenintari si alte prostii.

Multi se gandesc ca un imprumut in banca poate fi o solutie in acel moment dar cu timpul trebuie sa ne gandim ca dam inapoi aproape dublu si de multe ori chiar mai mult de atat. Pot spune ca banci, sunt camatari cu acte in regula. Baga fel si fel de dobanzi si alte cacaturi ascunse si te trezesti ca ai de dat sume colosale inapoi chiar daca ai achityata mai mult de jumatate. Asa si ai mei au luat undeva la 80 de milioane dupa care au achitat foarte mult, mai aveau undeva la 20 de milioane de dat cu totul dar au venit vremuri grele si in acest fel nu a mai putut achita datoria fata de banca. Dupa ceva timp s-au trezit ca au de dat inapoi undeva la la 90 de milioane. De atunci au luat o decizie sa nu faca niciodata acesta prostie. Impreuna cu familia am decis sa imi deschid o mica afacere si asa am gasit anuntul aici firma de contablilitate bucuresti care m-a ajutat foarte mult si ma sfatuit in afacerea mea care are un mare success si in prezent. Dupa ceva timp, dupa ce afacere a mers bine am reusit sa achit totul, toata datoria si sa imi bag ceva mare in ei si in gura lor de escroci. Au incercat sa imi faca fel si fel de oferte si alte prosti dar i-am refuzat categoric pe loc.

Uneori multi cred ca este o solutie dar practice iti sapi groapa singur. Multi au facut prostia asta si au apelat la banci chiar si cu proiectul prima casa. E deajuns sa platesti totul cat ai si daca nu ai platit o luna macar acestia vin si iti ia casa inapoi chiar daca tu ai platiti si numai aveai decat o rata de cateva sute de lei. Asta e modul in care lucreaza bancile numai si numai pe inselaciuni. Sfatul meu pentru toti romanii e sa nu apeleze niciodata la asa ceva, nu e o solutie , mai bine munciti cativa ani in plus dupa care va orientate catre o afacere avand in vedere piata si ceea ce merge cel mai bine.