energy-bars Toata lumea stie, acum, de batoanele din fibre si le asociaza foarte mult cu dietele. Este mult mai usor sa inlocuiesti o masa cu un baton din fibre si totul se rezolva. Tocmai de aceea, aceste batoane sunt foarte cautate mai ales de persoanele care vor sa slabeasca si sunt mereu pe drumuri, neavand timp sa isi prepare mancaruri sanatoase pentru fiecare masa.

Atunci de ce sa nu gasesti aceste batoane acolo unde iti faci cumparaturile de zi cu zi. Acum gasesti batoane din fibre la Selgros Ploiesti si in toate celelalte orase in care Selgros are deschise magazine. Variantele sunt diverse si pot sa acopere o plaja mare de gusturi. Fie ca iti place sa simti gustul diferitor fructe, sau cu gust de ciocolata, acum le gasesti pe toate in magazinul tau Selgros.

Este foarte reconfortant sa stii ca oricand nu ai timp de o masa normala, poti sa apelezi la un baton care sa iti ofere energia de care ai nevoie pentru a continua munca si toti acei nutrienti de care organismul are nevoie. Insa fara elemente care sa te faca sa te ingrasi, pentru ca nimeni nu isi doreste asta. Batoanele din fibre sunt mai sanatoase tocmai pentru ca, in loc de carbohidrati, ele ofera organismului fibrele din cereale si din toate acele cereale si seminte benefice organismului. Nu avem voie sa scapam nicio zi din vedere alimentatia noastra si a familiei noastre.

 

aaa-loteria-12-ani-selgros-merita-669

 

Si acum aveti un motiv in plus sa va faceti cumparaturile la magazinul Selgros din orasul vostru. Pentru ca mai sunt cateva zile pana cand se incheie concursul organizat de Selgros Romania care premiaza pe cei mai norocosi dintre clientii care fac cumparaturi de minim 250 de lei, cu vacante all inclusive in tari exotice si ii duce pe plaje scaldate in soare. Asa ca nu mai pierdeti timpul si mergeti acum la Selgros!

 

Selgros Ploiesti

Produse alimentare si nealimentare

Str. Grigore Cantacuzino Nr. 366APloiesti, 100301 , RO

Tel: 0244 502 000