Noni

Noni este o planta cu multiple beneficii pentru sanatate fiind utilizat de la modul traditional in cadrul lemnului sau pentru crearea de scule si pana la sucul sau organic si miraculoc  care este folosit ca prim ajutor pentru tratarea afectiunilor critice ale organismului. Efectele sale de vindecare pentru diferite afectiuni medicale au tot fost discutate si enumera si potentialul sau de antioxidant in curele de slabire si de detoxifiere, dar si pentru tratarea unor forme de cancer.

Sucul de noni are un potential foarte mare ca si antioxidant care este in cautare de radicali liberi de oxigen si ii neutralizeaza pe ei si efectele lor negative asupra organismului. Un studiu efectuat pe niste pacienti cu obiceiuri rele de fumat care ii facea sa fie foarte sensibili si vulnerabili la multe afectiuni si boli a sustinut efectul protectiv al sucului de noni in imbunatatirea potentialului de captare a radicalilor din corpurile lor si asigurarea unei stari de eliberare si de usurare din fata bolilor si tulburarilor cauzate de stres.

Calitatile anti-cancer ale sucului organic de noni au fost dovedite si sutinute in mod traditional de catre stiinta moderna. Numeroase clinici si cercetari din laboratoare au sugerat proprietatile chimio-preventive ale sucului de noni in preventia mai multor forme de cancer cum ar fi cancerul de ficat, cancerul pulmonar ci cancerul renal, datorita abundentei de antioxidanti vindecatori.

Asa cum este sugerat si de o alta sursa si dovada stiintifica, efectivitatea sucului de noni  in reducerea riscului de cancer se atribui abilitatilor sale de a bloca imbinarea ADN-ului cancerigen si prevenirea formatiilor de reactii dintre doua chimicale. Dovezile si mai recente au dezvaluit eficienta sucului noni in intarzierea sau anularea cresterii tumorilor in glandele mamare prin descresterea semnificativa a greutatii si volumului de tumori in cauza.

Sucul de noni este plin de vitamine, de minerale si alti fitonutrienti, are un gust foarte bun, are o aroma placuta si este foarte benefic pentru sanatate intreg organismului.