Boala cumparaturilor cred ca e o boala cumplita care toaca bani mai rau decat o masina de tocat. Acesta boala se manifesta cel mai rau la femei, desi uni afirma ca este si la barbate asa mare. Eu contrazic acest lucru pentru ca barbati sunt rapizi la cumparaturi. Vad ceva, iar daca le place il cumpara pe loc si nu stau ca femeile sa probeze 20 de modele de haine. Am privit-o pe sora mea, care pentru o pereche de jeansi femei a fost nevoie as probeze undeva la 10 perechi ca sa o aleaga pe cea potrivita, dar asta numai la blugi sau numai zic de celalate haine.

Tin minte ca a plecat odata cu niste prietene deale ei, pentru a cumpara haine pentru o sarbatoare undeva la tara. Pnetrun asta am fost si noi baieti cu ele. Am plecat undeva la ora 9 dimineata si ne-am intors acasa la ora 1 dupa amiaza. Atat de mult a fost nevoie sa stam dupa ele pentru asi cumpara haine pentru festival. Nu stiu cum sunt ceilalati barbati dar eu sincer inebunesc sa stau sa astept atat, ma plictisesc, prefer sa merg sa stau la o cafea sau la un pahar de bere. Exact asta am si afcut noi baieti cat timp fetele si-au facut cumparaturi. Cred ca asa sunt toate femeile din lumea asta si iubita mea la fel, de obicei cand o colega de a ei sau coleg isi serbeaza ziua de nastere mmereu e vremea cumparaturilor, merge cu alte colege pentru asi alege o rochie noua. Cateodata dureaza zile pana isi gaseste ceva sa I placa, sunt foarte pretentioase.

Eu por spune ca cele mai frumoase haine le-am gasit pe internet, fel si fel de blugi, tricouri si bluze. Cateodata imi e asa de greu sa aleg pentru ca sunt modele atragatoare si imi doresc sa le iau pe toate. E foarte frumos sa mergi sa iti alegi haine noi, cred ca fiecare vrea sa arate cat mai bine pentru persoanele iubite si pentru a iesi in evidenta pentru a fi in pas cat de cat cu moda.