In sfarsit cateva zile de soare. Stiu ca deja a venit toamna dar si asa numai vara nu a fost anul acesta. Numai ploi si doar cateva zile de soare. Am apucat sa merg si eu sa ma bucur de o partida bunicica de pescuit. Sincer cand am ajuns la Dunare nu ma asteptam sa vad atat de multi oameni care sa stea la o partida de relaxare. Nu sunt singurul care crede ca pescuitul este cel mai bun mod de relaxare in momentul de fata si nu costa nimic. Ideea este ca vreau sa profit din plin zilele astea cat mai am parte de ceva soare pentru ca in curand o sa se schimbe vremea si o sa fiu nevoit sa pun sculele de pescuit in pod.

Nu stiu de ce dar mereu am fost genul care mai mult imi place iarna. Imi place si vara dar nu imi plac caldurile extreme. Eu sunt genul care am gandit ca vara mori de cald si nu ai ce face, nu poti sa iti dai pielea jos de pe tine dar in schimb iarna mai poti pune ceva haine astfel incat sa nu iti fie frig. Din cate am auzit in anotimpul de iarna, anul acesta, o sa avem parte de ceva zapada pentru ca in ultimi doi ani nu pot spune ca a nins si asa s-a intamplat de fiecare data. Partea cea mai buna in toate anotimpurile este ca de Craciun mereu am avut zapada indifferent cand de mult sau cat de putin a nins. In acesta iarna planuiesc sa merg si sa ma distrez pentru ca nu mai am chef sa stau acasa. Anul trecut nu am putut merge din motive financiare dar anul acesta am reusit sa pun ceva bani de-o parte astfel incat sarbatorile de iarna sa fie ceva de vis. Din cate am reusit sa ma informez sis a citesc se pare ca toate cabanele au fost inbunatatite si amenajate din toate punctele de vedere. Toate cabanele beneficiaza de panouri radiante care au fost cumparate de pe www.ecojoy.ro la un pret foarte mic si acestea utilizeaza elergie electirca care incalzesc toate corpurile din cabana. In momentul de fata este cea mai simpla sic ea mai buna metoda de a economisi bani si electricitate.

Nu sunt genul care stiu sa merg pe schiuri dar mor de nerabdare sa incerc. In anii trecuti am mai avut tentatia sa incerc dar nu am avut curajul necesar. Cu toate astea alaturi de altiprieteni am reusitsa ne creem o vacant de neimaginat iar cel mai mult mi-a placut ca toti oameni care era in vacant era oameni cu caractez si foarte de treaba. Sunt de parere ca viata si asa este destul de scurta si de aceea trebuie sa profitam din plin si sa ne distram cat de mult putem.