Elanterna.ro

Ziua barbatilor nostri este atat de speciala incat nici nu mai incape indoiala ca ar trebui sa o respectam. La fel cum noi, femeile, ne dorim diverse cadouri si atentie acordata in zilele noastre aniversare, asa si barbatii isi doresc sa primeasca daruri frumoase si practice, facute din suflet si care sa aiba valoare emotionala pentru ei.

Variantele de cadouri eco pentru barbati sunt extraordinare mai ales daca ai nostri parteneri sunt protectori ai mediului si constienti de valoarea acestuia. De aceea, urmatoarele idei de cadouri pentru zile anivarsare sunt speciale si merita a le fi acordate atentia cuvenita.

Cosuri cu fructe

Barbatilor le place sa manance. Acesta este un fapt demonstrat, dovedit si cunoscut de fiecare reprezentanta a sexului feminin. Dar nu numai ca le place sa manance, le place sa manance si bine, si de cele mai multe ori in ultima vreme si sanatos. De aceea, varianta unui cos plin cu fructe gustoase si eco este extraordinara daca vrei sa-l suprinzi placut si sa-l impresionezi mai ales.

Ia un cos frumos din fibre naturale, de ratan, bambus sau de nuiele si umple-l cu tot felul de roade ale naturii. Mango, banane, avocado, mere frumoase si suculente, struguri albi sau negri si rodii gustoase pot fi imbinate ca sa ii oferi partenerului cea mai frumoasa supriza si cadou, atat dulce, cat si sanatos.

Lanterna fara baterie

O lanterna care nu necesita utilizarea unei baterii sau a mai multor baterii sau incarcatoare si care se incarca doar prin scuturarea ei constituie un cadou foarte frumos si practic pentru cel iubit. Asemenea dispozitive de luminat contin un generator magnetic intern, care transforma miscarea repetitiva prin scuturarea lanternei in electricitate.

Electricitatea este mai apoi stocata intr-un condensator si utilizata pentru functionarea lampilor cu LED. Daca partenerului tau ii place aventura, atunci cu siguranta o lanterna ca cele de pe site-ul Elanterna.ro este o varianta foarte buna de cadou de zi de nastere.

Tricouri sau camasi eco

Exista o gama variata de tricouri sau de maieuri fabricate din materiale reciclate si care se afla pe pietele de desfacere a marfii din ziua de azi. Aceste tricouri dintr-un bumbac de calitate 100% mai au pe ele si sloganuri pro-mediu si eco cum ar fi „Cresteti mai multi copaci”, „Recicleaza” sau  „Iubesc mediul”.

Barbatul tau va fi incantat de cadoul acesta mai ales daca iubeste natura, iubeste sa o exploreze, dar si sa o exploreze si ii place de asemenea si piesele vestimentare personalizate si hazlii.