Fie ca iti dai seama de aceste lucruri sau nu si fie ca ti-ai dorit-o sau nu, momentul in care te-ai decis sa faci o excursie de unul singur te va ajuta sa devii un om mai responsabil. Ar trebui sa te bucuri in legatura cu aceasta idee! Stii ca tu vei fi singurul care va trebui sa aiba grija de tine si sa-ti poarte de grija. Stii ca nu va fi nimeni acolo langa tine care sa te pazeasca, sa te protejeze, sa te poarte in spate sau sa-ti spuna directia buna. Esti pe cont propriu.

Responsabilitate

Si de vreme ce vei face totul de unul singur, ar fi bine incaltea sa fie o treaba bine facuta si de care sa fii mandru. Si stii cum te va mai ajuta acest lucru? Vei ajunge sa inveti atat de multe, sa nu mai depinzi de altii, sa ai grija de tine si de siguranta si sanatatea ta, sa stii cum sa-ti gasesti o cazare buna si sa stii cum sa te indrumi cu ajutorul unei harti…

Vei avea parte de o adevarata experienta de viata si nimeni nu iti va mai putea contrazice vorbele si spusele cum sa stii sa te descurci si singur si ca mai bine iti este asa. Ce crezi? Este suficient pentru a te face sa iti doresti sa te bagi intr-o astfel de aventura?

Noi oameni

Vei avea parte de oameni noi, de experiente noi si de calatorii interesante. De asemenea, te vei bucura de viata si vei ajunge sa cunosti o gramada de lucruri interesante. Hai sa presupunem ca ai mers intr-o calatorie alaturi de prietenii tai.

Probabil ca nu vei ajunge sa intalnesti oameni noi sau cunostinte care iti vor marca viata. Dar gandeste-te acum la faptul ca vei pleca singur intr-o calatorie. Cati oameni vei cunoaste si cu cate amintiri frumoase vei ramane pentru toata viata?

Calatoriile de unul singur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *