As face orice si m-as duce oriunde dar nu sa fac cumparaturi pentru o femeie sau sa ii cumpar un cadou. Intotdeauna am fost foarte nepriceput si nu am gasit ceea ce trebuia sa iau de fapt. Cred ca nu numai mie mi s-a intamplat chestia asta si pun pariu ca la o gramada de barbati li s-a intamplat asta. Ascet lucru este din cauza ca femeile sunt foarte sucite si dificile cand vine vorba de un articol vestimentar pe care il poarta sau de multe alte lucruri pe care le au prin casa. Decat sa ma streses si sa ma dau peste cap mai bine o iau pe prietena mea si ma duc cu ea ca sa isi ia ceea ce vrea ea.

cadouri barbatiNu inteleg cum ele mereu nimeresc intotdeauna ceea ce trebuie. Se spune ca femeile au un al saselea simt si intradevar asa este. Insa de acum inainte o sa o iau derpt model pe iubita mea si o sa procedez la fel cum face ea. Atunci cand a trebuit sa imi faca ea mie un cadou am vazut ca a cautat pe net cadouri pentru barbati si a gasit o gramada de sugestii. Eu unul ca un prost ce sunt nu mi-a dat prin gand sa fac acest lucru si m-am chinuit si am colindat o gramada de locuri ca sa ii gasesc un cadou care sper eu a fost pe placul ei.

Poate in acest mod o sa ma descurc si eu si nu o sa mai trebuiasca sa am atatea batai de cap cum am avut pana acum. Asta este invatare de minte dar in acelasi timp dovedeste ca intradevar barbatii nu se descurca atat de bine ca femeile atunci cand vine vorba de cadouri sau de cumparaturi.

Cam neindemanatic cand vine vorba de astfel de cadouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *