Toti romani din ziua de azi isi doresc sa isi pun pe picioare propria afacere dar nu au idee de unde sa inceapa. Fiecare merge si se inspira in fel si fel de domenii. Nu este usor sa iti dai drumul la o afacere pentru ca sunt multe cum ar fi dezmembrarile auto, serviciile in agricultura, spalatoriile auto care au un success de invidiat dar asta depinde de modul cum o admistrezi. In orice afacere conteaza foarte mult modul de administrare si modul de implicare in afacere pentru ca daca nu te implcii din tot sufletul in ceea ce faci nu vei obtine rezultate de success.

Oricine isi doreste sa isi inceapa propria afacere indicat ar fi sa se informeze foarte bine pentru ca vei gasii informatiile necesare despre orice afacere. CILV este singura firma profesionista din Romania care iti popate oferi suport si fel si fel de proiecte pentru afacerea ta indifferent de natura ei. Si eu am reusit sa imi pun pe picioare afacerea mea care momentan merge minunat si mi-am propus sa merga bine si in viitor. Multi nu imi dau multe sanse pe viitor cu afacerea mea pentru ca tot sustin ca economia tari este din ce in ce mai prosta si ca intr-un final voi baga firma in faliment. Eu sunt optimist si lupt din greu sa imi mentin afacerea pe picioare si asa sper ca vor face si urmasi mei cand le voi preda afacerea.

Cand am inceput sa ma gandesc la viitor m-am documentat prima data de cilv si fondurile nerambursabile si asa am primit ajutorul necesar si mult mai mult de atat. Toti probabil se gandesc ca daca apelezi la o asemenea firma profesionista vei cheltuii multi bani dar nu este deloc adevarat. Toate contractile au preturi mici si iti garanteaza rezultate mai mult decat bune. Abia cand vei vedea ca se tin de cuvant si afacerea ta e pe roate si produce bani, iti vei achita comisionul catre ei. Niciodata nu primesc banii in avans si dupa sa te trezesti ca ai platit degeaba si afacerea ta merge foarte prost. Oricine doreste sa iti deschida o afacere proprie , eu le sugerez prima data sa consulte piata foarte bine pentru a se document ce merge si ce numai merge in planul afacerilor.