instagram

Ce trebuie sa stii in primul rand despre o persoana care sta pe Instagram in mod obsesiv este faptul ca cel mai rau lucru pe care il poate face este de a da like pozei nei persoane pe care nici macar nu o are pe Instagram la follow. Ce ar trebui sa mai stii despre aceasta obsesie de a sta pe Instagram si cu ce anume se ocupa cei mari multi followeri de acolo? In celece urmeaza:

  • Nu lasi telefonul din mana pentru a-l da altcuiva, doar de teama ca acea persoana va vedea ce anume ai urmarit in ultima perioada, cui i-ai dat like si pe cine ai mai urmarit de curand. Nu lasi pe nimeni sa-ti atinga telefonul, sa dea mesaje, sa stea pe Facebook sau sa dea un apel. Te temi ca vor vedea cautarile tale noi si oamenii pe care ii urmaresti cu ganduri de stalking. Pana la urma, nu este rau sa fii nebun si sa efectuezi anumite cercetari, insa totul tine de moment.
  • Iti stergi obsesiv cautarile recente si pe cele trecute si asa mai departe. Ce ar fi daca, in ciuda supravegherii tale riguroase, iti va lua telefonul, va intra pe Instagram si va vedea vreo cautare rusionasa?Tu nuva mai trebui sa iti faci asemenea griji deoarece vei sterge in permanenta toate cautarile efectuate.
  • Dai like accidental la vreo poza de acum cativa ani in urma. Si atunci trebuie sa iei cea mai rea decizie a vietii tale – continui sa dai like si la alte poze ca sa para ca iti place acea persoana si pozele sale sau lasi acel like de unul singur acolo.
  • Iti dai seama deodata de marimea propriilor degete. Daca sunt atat de mari incat vei da din greseala follow cuiva cui nu-ti doresti pe Instagram? Vei dori doar sa vezi anumite informatii despre ea la sectiunea „Bio” si iti iese cu totul altceva: adica follow.