Anul 2018 este la fel de bogat in trenduri. Pentru cei care isi planifica nunta anul acesta, trebuie sa stie ca din lista de accesorii si detalii ale evenimentului nu lipseste grija pentru invitatiile de nunta. Acestea joaca un rol important si sunt de asteptat sa corespunda ca si stil si design cu evenimentul in sine.

Daca te gandesti deja cum sa arate invitatia ta de nunta 2018 iata cateva optiuni si recomandari, in functie de trendurile anuntate pentru anul acesta:

Plicuri captusite 

Trebuie de inteles faptul ca invitatia de nunta oferita lanseaza si prima impresie legata de eveniment. Pana la ea insa, plicul este cel care are onoarea de a prezenta elegant marea stire. Asadar, un trend in 2018 este accentul pus pe plicuri si nu numai pe ceea ce se afla in acestea. Poti opta pentru cele glamorous, cu sclipici, cele mate, groase si deci care au un impact vizual imediat. Conditia este sa corespunda acest stil cu evenimentul si tematica lui. 

Nunta din poveste si invitatia regala 

Un alt trend ce face furori este cel inspirat din lumea povestilor. Caci, nu-i asa, orice mireasa se viseaza printesa si isi doreste sa traiasca fericirea absoluta ca in povesti. Daca ai optat deja pentru o astfel de tema, in materie de invitatii de nunta trebuie sa respecti aceleasi standarde. Asta inseamna un design minimalist, clasicul alb si negru sau accente metalice, precum si text supradimensionat. 

Stil sofisticat si floral 

Se pare ca unele modele vor fi mereu in trend. Este si cazul design-ului de inspiratie florala. Pentru o nunta in luna mai spre exemplu, caci este luna florilor, o astfel de invitatie este o alegere mai potrivita ca oricand. Desigur, fara limite, oricand o astfel de invitatie poate fi aleasa, cu accente cromatice care sa corespunda si ele cu decorul nuntii. 

Contrar aparentelor, stilul floral poate fi o alegere placuta si de catre reprezentantii masculini.

Alte preferinte, mereu in trenduri 

La fel ca si exemplul mai sus amintit, sunt unele pe care nu le poti considera vreodata fara stil. Sunt atemporale, unele traditionaliste insa cu sanse la fel de mari de a impresiona si a detalia in mod elegant marele anunt despre evenimentul uniunii. In aceasta categorie se includ invitatiile clasice, cele simple, cele non culoare care se bazeaza pe simplul contrast alb negru; poate fi de asemenea vorba de invitatii de nunta cu accente metalice, cu buline, carduri simple, insa colorate. 

Pentru capitolul sofisticat, merita amintit faptul ca insertii de materiale sunt de preferat. Asadar, eleganta de la dantela sau broderie inseamna deja clasa premium de invitatii. 

Nota de final despre alegerea de invitatii de nunta 

Trendurile sunt cele care claseaza anumite modele ca fiind cele mai populare. Asta nu inseamna ca nota creativa a fiecaruia nu ar trebui sa joace un rol important in ceea ce tine de crearea si alegerea invitatiilor de nunta. Asadar, dupa bunul plac, dupa bugetul disponibil si dupa ceea ce te inspira cand te gandesti la propria nunta, alege fara regrete, cu gandul ca acestea sunt maniera de a exprima uniunea sacra ce va urma. 

Cm va arata invitatia ta de nunta? 

Ce invitatii de nunta sunt in trend in 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *