Uscatorul de par iti poate fi la indemana in varii situatii. Nu te sfii sa il folosesti si in alte scopuri, nu numai cand vine vorba de uscarea parului. Iata cateva utilizari ce pot fi usor ciudate insa de mare ajutor in orice caz:

  • Indeparteaza bandaje

Un plasture pe piele este cam dificil de indepartat. Micii perisori de pe suprafata pielii se smulg si durerea este si ea prezenta si neplacuta. Se pare ca daca incalzesti putin zona cu ajutorul unui uscator lucrurile sunt mai usoare ulterior.

  • Calca hainele

Desi nu se compara nimic cu adevaratul calcat cu fierul special dedicat acestei misiuni pana la urma folosirea caldurii de la uscator aplica o oarecare presiune ce indreapta cutele. Incearca asta pe o haina si vei vedea rezultatele, fie vorba de cele din bumbac sau nu.

  • Usuca oglinda

Suna mai mult decat ciudat insa o patim cu totii: dupa un dus, o baie cu aburi baia este invadata de caldura si umiditate. Oglinda este acoperita instant de un strat gros de abur si sa o stergi pur si simplu inseamna sa lasi in urma si ceva pete. Asa ca ai o dubla misiune. Cu ajutorul unui uscator de par insa misiunea devine una banala. Aplica aerul direct spre zona de oglinda si se va dezaburi instant. Simplu!

  • Indeparteaza ceara

Un uscator de par se poate dovedi la fel de practic si cand vine vorba de indepartarea unro pete de ceara de pe anumite suprafete mai fine, precum parchetul. Ceara este destul de incapatanata si nu se lasa indepartata atat de usor. Ce poti sa faci este sa aplici aerul cald in zona pentru a o topi insa nu de tot si mai apoi sa cureti cu servet de hartie.

Usuca manichiura, modeleaza usor ramele de ochelari sau chiar si ajuta la indepartarea  unor etichete – un uscator de par este util in mai multe situatii fata de ce ai fi crezut. Trebuie doar sa fii putin inventiv/a!