Intotdeauna oamenii au avut prejudecati si asa o sa fie si in continuare. Nu conteaza ceea ce faci si din ce motiv o faci,ei o sa te condamne mereu. Am zis ca o sa se schimbe si ca o sa se mai deschida spre nou dar se pare ca nu este asa.

Ma gandesc la aceste lucruri din cauza ca in urma cu ceva ore am auzit ceva care m-a deranjat pe mine personal,ce sa mai zic de persoana despre care era vorba. Nu imi vine sa cred cat de rau sunt unii dintre noi si ca in loc sa se vada pe ei insusi,stau si ii condamna pe ceilalti. Era vorba de o fata din blocul alaturat care practica videochat si asta pentru ei este ceva strigator la cer.

 CharmStudios Bucuresti se numeste firma la care ea lucra si un vecin a vazut-o pe site acolo.


Pentru mine nu este o rusine sa faci acest lucru,rusine este sa furi sau sa dai in cap la alti oameni. Asta ar trebuie sa se condamne nu faptul ca lucrezi,este o foarte mare diferenta intre aceste doua lucruri.

Eu i-am luat apararea si o sa o fac si de acum inainte deoarece eu chiar o respect pentru ceea ce face. A ales o cale cinstita,nu s-a dus sa se prostitueze si asta este de laudat. De aceea sunt de parere ca cel mai bine ar fii sa nu ii mai judecam pe ceilalti si ca ar trebui sa ne vedem de ale noastre. Prejudecatile o sa existe tot timpul atat timp cat o sa ne intereseze vietile altora si nu ale noastre.

Este trist ca lucrurile astea se intampla si acum in prezent. In trecut intelegeam chestiile astea insa acum cand foarte multe lucruri se intampla nu mai sunt de aceiasi parere. Parca oamenii au devenit din ce in ce mai rai si parca se bucura de raul altuia. De ce nimeni nu se gandeste la faptul ca poate acea fata face acel lucru din cauza ca nu a avut de ales. Poate ca a fost obligata de conditiile care o inconjuara si ca nu face acel lucru de drag ce ii este. Daca stai si te gandesti la nici un loc de munca nu te duci cu drag,te duci pentru ca ai nevoie de banii pe care ii iei de acolo. Din aceasta cauza acea fata face acest lucru si nimeni nu trebui sa o judece pentru asta. Toti suntem liberi sa facem ceea ce vrem si nimeni nu are dreptul sa ne judece pentru asta.