stailer

Niciodată evoluția nu s-a oprit și nici nu se va opri în loc. Suntem în secolul vitezei, a schimbărilor constante, iar tehnologia ne ia prin surprindere de multe ori și trebuie să ținem pasul cu ea, pentru a fi în rând cu lumea. Industria frumuseții a evoluat și ea de-a lungul timpului, iar tendințele care tot apar în acest domeniu ne încântă pe fiecare dintre noi.

Mai nou, cu Stailer, te poți programa online la un salon de înfrumusețare fără a da nici măcar un telefon, iar totul durează doar 5 minute. Asta înseamnă eficiență, evoluție, costuri 0 și economie de timp.

Ce este mai exact Stailer

Stailer este o platformă online dedicată industriei de hair & beauty, iar cu ajutorul ei te poți programa la un salon de înfrumusețare în 2 timpi și 3 mișcări. Cum se poate acest lucru? Simplu. Pe această platformă vei găsi doar saloanele disponibile din industria frumuseții precum saloane de masaj de relaxare, de manichiură, pedichiură, pensare, epilare, vopsire, cât și saloane de aranjarea bărbii sau tunsori pentru bărbați.

Platforma este disponibilă în Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și București, iar în curând își va deschide porțile și în alte orașe și zone ale țării.Platforma este una inovativă pentru că este inteligent gândită, mergând pe nevoile clientului. De menționat faptul că este absolut gratuită, cu 0 costuri chiar și pentru cei care au cont creat.

De ce beneficii dispui dacă utilizezi Stailer

În primul rând vei economisi timp prețios, scutindu-te de telefoanele date la saloanele de înfrumusețare pentru a te chinui să  găsești un loc liber, mai ales dacă dorești o programare în aceeași zi. Cu Stailer ești sigur că vei găsi ceea ce cauți într-un timp foarte scurt. Poți intra aici pentru informatii extra.

Fie că îți dorești o programare pentru un masaj de relaxare după o zi încărcată de la muncă, sau vrei un tratament facial pentru a scăpa de eventualele puncte negre sau riduri, cu Stailer te poți programa la orice oră din zi sau din noapte.

În plus, cu această platformă ai șansa să beneficiezi de servicii calitative de la specialiști cu o experiență vastă în domeniu, care iubesc ceea ce fac, iar aceste aspecte se văd în rezultatele de la final.

Cum îți alegi stilistul potrivit pentru tine? Intră pe platformă iar acolo vei avea toate detaliile cu privire la salon, fotografii, prețul pentru fiecare serviciu în parte. În plus recenziile te vor ajuta și ele să faci alegerea corectă.

Platforma Stailer a avut un impact pozitiv asupra publicului larg cât și a celor ce dețin un salon de înfrumusețare pentru că folosind platforma totul a devenit mult mai simplu și mai ușor. Așadar, pentru că ne place să ne folosim de pârghii și de unelte pentru a ne ușura munca în anumite domenii, Stailer vine și în ajutorul iubitorilor industriei frumuseții prin soluții de economisire a timpului, a banilor și prin idei inovative pentru a arăta mereu impecabil.

Contact: support@stailer.ro.