patine de gheata

Nu stiu exact cum sa incep, dar am sa v-o spun direct. In fiecare zi, milioane de oameni din toata lumea promit ca de maine se vor da pe un stil de viata mai sanatos. Da, cum sa nu! Asa cum eu sustin ca ma voi lasa de dulciuri, asa si toata lumea care este mai putin constiincioasa si promite ceva, se va tine de ceea ce este mai bine pentru sine. Pentru inceput, mai ales in aceasta perioada, este convenabil a comanda o pereche de patine de gheata ieftine pe sportaddict.ro, pentru a incepe sa mergi la patinoar daca nu ai inceput deja asta.

Fa-ti un program de mers la patinoar

Sa zicem ca de maine te apuci de fitness; iti cumperi colanti de sport si adidasi lejeri, si mergi la sala de sport sa iti faci abonament. Dar, spre nefericirea ta, dupa o saptamana doar, nu prea te mai pasioneaza sportul asta si ai da orice sa stai in pat acasa, sa rontai la chipsuri si sa te uiti toata ziua la filme. Eu iti propun altceva. In loc de a merge mai mult chinuit la sala de fitness pentru a transpira timp de o ora tragand de aparate sau facand cardio, poti merge la patinoar.

De ce sa nu iti ajustezi programul de sport de care ai nevoie lunar in functie de sezonul in care te afli? Afla ca este o idee minunata a-ti cumpara o pereche de colanti sport caldurosi si patine de gheata pentru a incepe sa te misti cu gratie la patinoarul din orasul tau. In Suceava, de exemplu, exista trei patinoare disponibile pentru toata lumea, de unde, daca nu ai, iti poti inchiria si patine de gheata si te poti distra in voie cat timp doresti, in functie de programul fiecaruia in parte.

Alte sporturi de iarna care te pot motiva sa te tii de miscare

Care sunt acele sporturi de iarna pe care le poti adauga la repertoriul tau de exercitii fizice, in afara de banalul fitness de la sala? Iti spun eu ce imi place. In afara de mersul la patinoar care ma ajuta sa imi perfectionez miscarile de la vizita la vizita, imi place de asemenea si sa skiez pe partiile special amenajate din toata tara. Aproape de Suceava, de exemplu, exista partiile de la Gura Humorului, de la Valeni – Malini, dar si Magura – Carlibaba, pe care poti merge cu toata familia si te bucura de vreme, de zapada si de timpul petrecut numai in favoarea ta.

Pe langa patinaj si skiat in aceste zone, te mai poti da si cu placa, adica snowboarding. Nu imi zice ca nu te pricepi, pentru ca nimeni nu s-a nascut cu placa sau cu skiurile in picioare; toata lumea cade la inceput sau pe parcurs si asta consta in farmecul acestor sporturi de iarna. Considerata mai mult o optiune pentru copii si nicidecum un sport in tot cuvantul, saniusul este o alta modalitate care te poate ajuta sa slabesti, sa te distrezi, dar si sa te bucuri cu adevarat de aceasta iarna.

Avand in vedere ca este inca sezonul, tu care dintre aceste sporturi de iarna le-ai alege? Ce te pasioneaza pe tine si ce locuri faine pentru asta cunosti si le-ai recomanda?