Inca de mic copil m-a fascinat lume IT si tot ceea ce tine de ea. Nu cred ca aveam vrei componenta din unitate pe care sa nu o fii desfacut sa.ma uit la ea sau sa nu o inlocuiesc. La inceput am stricat i gramada de piese de calculator dar pot sa spun ca acum sunt as in tot ceea ce tine de calculatoare.

Bine nu cred ca acum in acest moment exista persoana care sa nu stie cum sa deschida un calculator. Mai ales acum cand facebook-ul este la putere si majoritatea persoanelor stau logat pe el.Din pricina faptului ca eram atat de pasionat de calculator si de tot ce avea legatura cu el am ajuns sa lucrez in prezent la o firma mare de IT din Romania. Ea se ocupa cu facerea de.server si in acest mid am mai invata foarte multe lucruri pe care inaite de a lucra aici nu le stia. Nu stiam ce sunt acele componente server dar pana la urma am invatat. Acum nu mai am nici o problema cu ele,este ca si cum un copil se joaca cu jucaria sa.

Ma bucur ca am reusit sa lucrez intr-un domeniu cate im place enorm si pe langa sta mai castig si bani din asta. Daca imi spunea cineva lucrul asta nu il credeam pentru ca la noi in Romania daca vrei sa te angajezi intr-un loc de unde se castiga bine trebuie sa cotizezi dar se pare ca eu am fost mai norocos. Am prins o perioada cand aveau nevoie urgent de personal si am profitat la maxim de ea.

Acum sper ca pe viitor sa ma ajute Dumnezeu sa imi deschid si eu o astfel de firma. De mult vreau sa fac cu preietnul meu cel mai bun acest pas si cred ca pana in iarna o sa si facem ceea ce ne-am propus. Bineinteles ca la inceput o sa ne ocupam doat noi de ea si poate pe parcurs daca ne merge bine ne vom mai asocia si cu altele,insa pana atunci o sa fim.doar noi cei care se vor ocupa de ea.