Anumite sisteme sunt esențiale pentru funcționarea în parametrii normali a anumitor insalații, fie că sunt de mărime mare sau mică. Motoarele în special, au tendința de a se supraîncălzi atunci când sunt folosite pe o durată mai lungă, de accea se folosesc așa numitele ventilatoare care să mențină temperatura aproape de cea normală.

Marile firme industriale dețin astfel de siteme da la o scară mult mai mare, gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă nu ar avea un sistem de răcire? Cred că totul ar exploda sau firma respectivă ar lucra în cicluri de producție limitate si cogenerare. Acum ceva timp, am descoperit un site foarte interesant împreună cu un prieten, numele site-ului este jetrun .ro. Prietenul meu era foarte interesat de un ventilator industrial pentru firma pe care o gestionează. Aici am găsit mai multe informaţi despre  ventilatoarele industriale, printre care se numără ventilatoare axiale, ventilatoare pentru ventilație de acoperiș, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru desfumare de acoperiș, perdele de aer teddington şi ventilatoare pentru desfumare verticale. Pe noi ne interesa un ventilator axial pentru desfumare acoperiș și am gasit informaţii pe site şi am învăţat cum să alegem unul. Am ales unul cu desfumare axial Bvaxn, acesta se poate monta direct pe motor , ansamblul motorului cu execepția curelei este alcătuit din siluminiu pentru o mai bună rezistență la intemperii. Eficiența este de până la 89%, designul compact perimte amplasarea chiar și în spațiile închise, vopsirea este pe bază de rășină de pe poliester în Ral 7030 .

Și dumneavoastră puteți să aflaţi mai multe folosind siteul jetrun.ro, dacă sunteți în căutarea anumitor componente si sisteme de ventilatie pentru afacerea dumneavoastră . Experiența de ani în acest domeniu relevă faptul că mereu perseverează prin implemntarea de noi tehnologi sau perfecționarea celor existente, iar site-ul JetRun.ro te ţine la curent cu cele mai noi ştiri şi tutoriale din domeniu.