Cu toate ca exista un nomenclator de meserii, unde se pot gasi toate meseriile din lume, se pare ca oamenii devin din ce in ce mai inventivi si reusesc sa dea nastere unor „job-uri” din care pot trai suficient de bine. Pe cat de noi pot fi numite aceste job-uri, pe atat de ciudate sunt, multe dintre ele fiind bizare.

Job-urile occidentalior mai putin cunoscute sunt acestea:

Traim intr-o noua era iar statul la coada pare a fi o activitate insuportabila. Daca nu iti place sa stai la coada sa platesti o factura sau sa cumperi o paine, afla ca exista oameni care pot face asta pentru tine. Profesionistul in statul la coada ajuta oamenii care isi doresc sa evite astfel de situatii.

Exista si oameni care pot antrena cainii sa faca surf. Ce poate fi mai util de atat? In statele din Occident a aparut aceasta meserie- instructor de surf pentru caini. In acest fel, animalele de companie se pot distra impreuna cu stapanii lor. Putin cam ironic, avand in vedere ca oamenii plin de bani investesc sume mari de bani pe lucruri fara importanta. De asemenea, proprietarii de animale trebuie sa fie siguri ca ceea ce mananca pet-ul lor e bun si sanatos, iar pentru asta exista job-ul de degustator de mancare pentru animale. Pentru o suma de 40.000 de dolari pe an, acesta trebuie sa se asigure ca mancarea de animale este gustoasa si ca respecta criteriile nutritive si sa fie sanatoase pentru animalele de companie.

Daca faci nunta si duci lipsa de o domnisoara de onoare, nu trebuie sa iti mai faci griji. Asadar, mirii pot apela la ajutor unor domnisoare care iau locul domnisoarelor de onoare si ajuta mireasa in tot ceea ce are nevoie iar in timpul nuntii, acestea se asigura ca totul decurge normal si nuntasii se simt confortabil.

Spre uimirea tuturor, se pare ca numai in Romania exista bocitoare. Statele Occidentale apeleaza din ce in cel mai mult la bocitoarele care pot fi gasite la inmormantari. Acestea asigura unele servicii iar preturile lor variaza intre 35 si 50 de dolari pe ora.

Cele mai ciudate job-uri din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *