Alegerea unui cadou pentru o fata poate fi foarte dificil desi la prima vedere pare foarte simplu. Mai este putin si se apropie ziua de nastere a unei doamne care in trecut pot spune ca mi-a fost si sefa. Inca si acuma o consider sefa desi si ea si sotul ei sunt prieteni foarte buni cu mine. Ma tot gandesc ce sa ii cumpar, pentru ca mereu am avut probleme in domeniul asta.

Sotul ei se pregateste sa plece in strainatate pentru a cauta marfa pentru a o vinde la targ. Cu asta se ocupa de ani buni de zile. Practic merge prin Germania si cauta fel si fel de lucruri cum are fi frigidere, masini de spalat sau cuptoare cu microunde. Este o afacere cat de cat profitabila. Nu stiu cat o sa stea dar de obicei nu sta mai mult de o saptamana si de aceea tot planuiesc cu el sa spunem o petrecere surpriza. Eu personal tot am cautat cel mai mult un anumit obiect si mai exact caut ceasuri dama pentru ca mi se pare cel mai potrivit cadou pentru o doamna. Stiu ca in ziua de azi nimeni nu se mai uita la cesul de mana sa vada cat este ora dar stiu ca acest obiect nu poate lipsi din garderopa unei femei. Tot planuim sa ii facem o surpriza la un restaurant de lux din ora cu un tort urias si cu muzica buna. M-am tort sfatuit si cu alti care vor sa ii faca un cadou frumos si fiecare are ideea lui. Cel mai important este sa nu lipsesca ce este mai frumos dintr-un cadou si acela un buchet frumos de flori.

Nu toti isi permit sa cumpere cadouri mai scumpe si un exemplu sunt angajati care ii are la spalatorie. Copii au decis ca tot ceea ce pot sa ii cumpere este un buchet foarte mare de flori. In fond nu conteaza ce cumperi ci gentul in sine e ceea ce conteaza mai ales daca il daruiesti din tot sufletul pentru o persoana draga. Sunt sigur ca o sa aiba parte de o zii fericita fiind inconjurata de toate persoanele dragi care o respecta si o iubesc din tot sufletul.