celebritati

A fi star in filme de tot genul nu tine doar de infatisarea frumoasa, de talent si de munca multa si grea. Asa cum demonstreaza si povestile acestor oameni de succes, poti avea fiecare ingredient al celebritatii si tot sa nu fii celebru, asta pana cand nu se vor aranja lucrurile in cele din urma. In timp ce unele celebritati devin populare chiar fara sa vrea, altele trebuie sa depuna foarte mult efort pentru a ajunge cunoscute in aceasta lume dura a showbizz-ului.

Adrianne Palicki

Adrianne Palicki este o actrita talentata care a aparut in filme de succes cum ar fi Friday Night Lights si in filmul ce l-a avut si pe Bruce Willis in productie si anume G.I. Joe: Retaliation. Totusi, aceasta nu este atat de cunoscuta, nu este mediatizata si nici nu a avut un rol important in care sa se faca vazuta in cetatea filmului, Hollywood. Adrianne Palicki va fi cu siguranta un nume cu sonor in viitorul foarte apropiat si intre timp merita mult mai multa atentie din partea noastra.

Holly Marie Combs

Holly, care a avut primele roluri importante in seriale de televiziune ca Guiding Light si As the World Turns cu mai mult de 20 de ani in urma, si-a primit in sfarsit o nota de faima atunci cand a fost acceptata in seriile de televiziune  Picket Fences. Urmatorul ei rol important a fost drept Piper Halliwell in Charmed, serialul cu vrajitoare bune si vrajitori rai, serial supranatural care s-a sfarsit in anul 2006.

In timp ce Holly fura tot show-ul  oriunde apare, nu a avut pana acum nici un rol major in cariera, rol principal care sa ii aduca faima. O mai stim si din serialul popular printre fete Pretty Little Liars in care joaca rolul mamei Ariei, insa aceasta actrita merita cu siguranta mai multa faima si atentie din partea presei.