Suna atat de bine, nu-i asa? Parca acest titlu deja ti-a dat si tie aripi in a spera ca intr-o buna zi te vei casatori cu Ben Affleck sau cu Fergie. Dar, totusi exista cazuri de celebritati care s-au casatorit cu cei ce ii iubeau de la distanta si fara sperante de a ajunge mai departe de atat. Exista o vorba celebra potrivita in aceasta situatie: „Poti sa fii casatorit cu o vedeta, insa asta nu inseamna ca lumea te va trata la fel”. O casatorie este o casatorie cu bune si rele. Celebritati sau oameni obisnuiti sustin ca maritisul este o uniune a doua persoane care se iubesc si isi doresc sa stea unul alaturi de celalalt pana la sfarsitul vietii.

John Travolta si Kelly Preston

Kelly Preston era o actrita aspiranta si model cand l-a vazut pentru prima data pe John Travolta filmand pentru Greased Lightning. Dragostea a sagetat-o si aceasta si-a pus in gand sa il cucereasca pentru a se casatori cu iubitul viselor sale. Dupa cateva relatiii esuate tot cu celebritati cum ar fi George Clooney si Charlie Sheen, si la un deceniu Preston a ajuns sa se merite cu barbatul viselor sale.

Nicolas Cage si Alice Kim

Lista de foste iubite ale lui Nicolas Cage este plina de nume precum Patricia Arquette si Lisa Marie Presley, insa in cele din urma domnul chipes si-a gasit dragostea alaturi de Alice Kim, o ospatarita si fana a actorului. Femeia a lucrat intr-un restaurant cu suchi pe care actorul il frecventa cu regularitate.

Luciana Barroso si Matt Damon

Matt Damon si Luciana Barroso impartasesc o poveste de dragoste cu adevarat emotionanta. Acesta l-a ajutat sa scape de paparazzi cand ii era client in locyl in care lucra. A ajutat si faptul ca Barroso ii era admiratoare pasionata, a lui si a muncii lui, iar mariajul lor este inca la fel de puternic ca intotdeauna.