Salvamarii de pe litoral au avut de trecut prin incercari grele! De data aceasta, nu marea agitata le-a dat batai de cap, ci concursul la care au participat. Cum au dovedit ca au conditie fizica buna? Competitia a inceput cu o proba de inot iar castigatorul trebuia sa ajunga primul la mal. Si cine credeti ca a iesit pe primul loc? O domnisoara, salvamar la un parc de distractii, este campioana la triathlon.

Nici nu e de mirare ca a iesit invingatoare. S-a intrecut cu baieti care mai de care mai musculosi, insa a fost cea mai rapida!

Caiac, padela si muschi cat mai rezistenti. Acestea au fost ingredientele necesare pentru cea de-a doua proba. Pentru ca unul dintre salvamari a renuntat la competitie, locul i-a fost luat chiar de seful salvamarilor din Costinesti, un domn mai robust, in varsta de 45 de ani. Salvamarii au aratat ca au o conditie fizica de invidiat. Competitia se desfasoara an de an in memoria lui Bogdan Ciubotariu, un salvamar care, in urma cu 7 ani, a fost trasnit de un fulger in timp ce salva o persoana de la inec. Castigatorii fiecarei probe au primit, in functie de locul dobandit, bani, medalii si diplome.

 

Competitie intre salvamari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *