Salvamarii de pe litoral au avut de trecut prin incercari grele! De data aceasta, nu marea agitata le-a dat batai de cap, ci concursul la care au participat. Cum au dovedit ca au conditie fizica buna? Competitia a inceput cu o proba de inot iar castigatorul trebuia sa ajunga primul la mal. Si cine credeti ca a iesit pe primul loc? O domnisoara, salvamar la un parc de distractii, este campioana la triathlon.

Nici nu e de mirare ca a iesit invingatoare. S-a intrecut cu baieti care mai de care mai musculosi, insa a fost cea mai rapida!

Caiac, padela si muschi cat mai rezistenti. Acestea au fost ingredientele necesare pentru cea de-a doua proba. Pentru ca unul dintre salvamari a renuntat la competitie, locul i-a fost luat chiar de seful salvamarilor din Costinesti, un domn mai robust, in varsta de 45 de ani. Salvamarii au aratat ca au o conditie fizica de invidiat. Competitia se desfasoara an de an in memoria lui Bogdan Ciubotariu, un salvamar care, in urma cu 7 ani, a fost trasnit de un fulger in timp ce salva o persoana de la inec. Castigatorii fiecarei probe au primit, in functie de locul dobandit, bani, medalii si diplome.