cafea avantaje

Cafeina care se regaseste in cafea este un antioxidant foarte bun, un datator de energie si un accelerator al metabolismului intru arderea de grasimi. Nu numai ca acest lichid negru-auriu este foarte gustos si tare, foarte aromat si placut, dar de asemenea actioneaza ca un apel, ca o alarma de dimineata ori din timpul zilei, care ne aminteste ca avem ceva de facut si ne ajuta sa ne trezim in mod instant.

Cei care consuma cafea in mod regulat sunt mult mai sportivi si mai activi, nu sunt la fel de nesanatosi si sedentari ca cei care stau toata ziua la birou jos pe scaun si care nu fac altceva decat sa se planga de lipsa lor de vitalitate.

Cei care cosuma cafea in mod regulat prezinta mai putine riscuri de sanatate. De asemenea, cei care beau cafea de obicei sunt si mai destepti si le functioneaza creierele mult mai bine. Ca si functionarea corecta si rapida a creierului, acesta este si mai sanatos si memoreaza mult mai usor lucruri, nu prezinta riscul de a prezenta mai tarziu boli mentale.

Cei care beau cafea in mod regulat sufera mai putin de depresie, nu prea au ganduri sinucigase si nici nu se simt singuri sau amarati de aceasta viat. Din contra, sunt foarte activi si au stari de spirit foarte bune.

Ce nu stiai despre bautorii de cafea este ca si traiesc mai mult decat restul oamenilor. Si, de asemenea, dependentii de cafea, daca le-am putea spune asa, nu sunt atat de dispusi la a deveni obezi sau la a se ingrasa ca ati oameni care nu consuma acest lichid aromat.

Cei care beau cafea sunt amuzanti si este foarte interesant sa te afli in preajma lor. Sunt spirituali, fac glume bune si sunt mereu pe faza. Acesti oameni care iubesc cafeaua sunt si mai de succes decat restul oamenilor, castiga  mai multi bani si sunt si generosi.