In viata cele mai frumoase amintiri le avem din copilarie. Orice om pe lumea asta cred ca isi doreste sa mai fie macar o zi copil si sa retraiasca copilaria. Se fac si unele exceptii in cazul copiilor abandonati care nu au fost la fel de norocosi ca si altii. Un exemplu am si eu la mine in oras, la un centru ce palsament unde sunt copii cu dezabilitati.  Mai am drumuri prin oras si trec pe langa acest centru si sincer chiar imi pare rau pentru ca acesti copii nu au nici o vina pentru ca s-au nascut de dezabilitati. Sunt sigur ca singura vina o au parinti iresponsabili. un copil nu trebuie abandonat niciodata mai ales daca se naste cu fel si fel de malformatii sau defecte.

recent am vazut nenumarate stiri in care femeile fie ele mai tinere sau mai in varsta isi abandonau copii de diferite varste si in diferite locuri. Eu inteleg ca foarte multi nu au un salariu si locuri de munca dar asta nu este o solutie sa iti abandonezi copilul. Exact asa s-a intamplat si in cazul celor de la plasamentul din oarsul meu. Pot spune ca acei copii practic sunt uitati de lume. Un gest frumos pot spune ca l-a facut primarul nostru din oras cand s-a gandit sa ii inveselesca un pic pe acei copii, sa le aduca un pic de bucurie in viata. S-a gandit sa le organizeze o petrecere si in acest fel a gasit anuntul aici animatori pentru pentreceri copii care pun la dispozitie tot ce este nevoie pentru o petrecere reusita si frumoasa. Ei dispun de fel si fel de animatori, clovni si multe alte surprize. Acest gest este incredibil de frumos si de nobil si pot spune ca e singura persoana, primarul nostru care ica se mai gandeste la acesti copii nefericiti.

ptetrecerea a fost una de succes iar copii au primit fel si fel de cadouri din partea primariei. Nici nu pot spune in cuvinte zambetul ce il aveau pe buze in momentul in care s-au impartit cadourile. Au primit mancare foarte multa, rechizite scolare si mai ales fel si fel de jucarii incapepand de la masinute pana la animalute de plus foarte mari. Sunt de parere ca acesti copii ar trebuii pusi pe primul loc pentru ca la fel ca si noi si ei au un suflet doar ca au avut ghinionul sa se nasca in felul acesta si sa fie abandonat de asa zisi parinti. Cred ca toata Romania ar trebuii sa faca un efort si sa le arate acestor copii ca nu sunt singuri si ca este cineva care are grija de ei si le vor tot binele din lume.