manequeen

 

        Situatia mea de acasa a fost intotdeauna mai dificila, iar din aceasta cauza nu prea imi permiteam multe. Avand mai putine posibilitati, nu prea aveam prieteni si in liceu nu prea ma observa nimeni. Nu pentru ca nu eram frumoasa, ci pentru ca nu aveam ce lucruri aveau si ceilalti. Dar, cu Manequeen am cunoscut o cu totul alta viata.

La acest studio videochat de top din Bucuresti, eu mi-am gasit alinarea, confortul si tot ce mi-am dorit. Am lasat cea mai profesionista echipa sa se ocupe de aspectul meu fizic si, fara sa realizez, au descoperit o adevarata printesa. Nici nu stiam ce frumusete se ascunde sub chipul meu trist, dar Manequeen m-a reinventat. Am renascut, sunt o alta persoana de cand sunt model de videochat. Aveam doar 18 ani cand m-am angajat la Manequeen, in ultimul an de liceu. Deschisa la schimbare, am permis celor de la Manequeen sa imi faca o transformare completa, atat fizica, cat si psihica.

Rezultatul a fost uluitor. Datorita personalului specializat in domeniu, am invatat totul despre videochat, iar castigurile au aparut chiar repede. Fiind foarte tanara, am atras multi admiratori. Ceea ce am aflat de cand lucrez la Manequeen sunt lucruri pe care nici macar nu le credeam despre mine. Gratie admiratorilor si echipei Manequeen, am aflat ca sunt frumoasa, puternica, demna si ca merit sa fiu tratata frumos pentru ca sunt femeie.

In primele luni, am castigat aproximativ 2.000$ pe luna, bani care mi-au schimbat radical viata. Am inceput sa imi cumpar tot felul de lucruri, sa imi permit orice. Nu sunt egoista si o sa recunosc intotdeauna ca acest merit ii este datorat celor de la Manequeen, pentru ca mi-au deschis ochii.

Dupa aceste castiguri, in viata mea de liceu au aparut modificari. Primeam atentie de la toata lumea, fetele ma invidiau pentru hainele si accesoriile scumpe, toate doreau sa fie ca mine. Ma simteam ca in nori, nu aveam cuvinte sa exprim toata fericirea mea. In sfarsit, aveam acel sentiment ca am castigat.

Se apropia sfarsitul anului, balul absolventilor batea la usa. Manequeen nu m-a parasit nici in acest moment, daruindu-mi cea mai frumoasa surpriza din viata mea. Pentru ca am depasit anumite procente din castiguri, ei mi-au oferit cateva bonusuri: PurseQueen, DressQueen si ShoesQueen. Cu cei mai eleganti pantofi Musette, cea mai stralucitoare rochie Poema si una din cele mai scumpe genti de la Musette, am fost vedeta balului. Toata seara am fost privita si admirata, iar acum am parte numai de bogatii si fericiri. Multumesc, Manequeen!