ingrijire pisica

Chiar daca acasa la mine am caini, in orasul in care lucrez si stau in chirie am o pisica. Nu este a mea de fapt, insa am grija de ea si ii ofer dragoste si hrana de fiecare data cand ma viziteaza. In ceea ce priveste deliciile cu care o rasfat, am gasit hrana umeda pentru pisici la Petdirect.ro, un magazin online care ma incanta cu produsele alimentare si categoriile de articole de ingrijire pentru animale.

I-am cumparat pana si accesorii pisici personalizate, dar si culcus pentru pisica pentru a-i crea cele mai bune conditii de sedere pentru atunci cand vine la mine in vizita. Nu stiu a cui este, nu stiu de ce vine la mine, dar cu siguranta este o pisica de casa, cu mult timp liber si cu mai multi stapani iubitori. Imi place tare mult cum vine ea la geam si miauna de fiecare data cand doreste sa intre in casa. Este atat de blanda si de jucausa, incat nu ai cum sa nu o iubesti.

Si…am pisica

Pentru ca am vrut sa vad daca este a cuiva, m-am uitat dupa vreo zgarda la gat, insa nu am regasit asa ceva, de aceea am decis sa ii cumpar ceva de la sectiunea „Accesorii pisici” pentru a o dichisi un pic. Se pare ca pisica mea nu are nici probleme cu cainii din cartier, deoarece nu este nici muscata sau altceva de genul. Pentru ca am mare grija de ea, am decis sa merg la un pet shop sa vad cu ce m-ar putea ajuta in ceea ce priveste hrana umeda si hrana uscata, dar si variantele de culcus ce i s-ar potrivi mai bine.

Insa, gandindu-ma mai bine, am intrat pe internet si am gasit acest pet shop Petdirect.ro din care am comandat pana acum mai multe variante de hrana umeda si hrana uscata pentru motanul meu care este foarte incantat de ceea ce ii ofer. Trebuie sa va spun ca, uneori, acesta a ramas si peste seara la mine, dormind linistit intr-un culcus de tip cos pentru pisici tot de la Petdirect.ro.

Imi place ca aici, pe acest site, gasesc cele mai recomandate si de calitate produse de ingrijire, accesorii, dar si mancare pentru pisica mea frumoasa si alintata. Imi este mai mare dragul sa o rasfat cum pot eu mai bine, deoarece compania ei ma incanta de fiecare data cand ma viziteaza.