car-rental-ro.com

Cine a spus ca nu te poti bucura de o vacanta minunata, chiar daca nu ai foarte multe bani si nici nu esti posesorul unui autourism? Atat timp cat ai un plan bine stabilit si iti doresti cu toata fiinta ta sa petreci cel putin o saptamana pe taramurile fascinante ale tarii, orice e posibil.

Cu toate ca nu mai am 20 de ani, am decis ca acum, la cei aproape 35 de ani ai mei sa vizitez si eu Romania, in adevarata sa splendoare. Dat fiind faptul ca sunt un familist convins, am dorit sa isi iau cei doi copii, insa si sotia si sa plecam la drum pentru 12 zile. Deoarece vechea masina am fost nevoiti sa o vindem, am decis ca cea mai buna solutie e sa inchiriem una. Iata care au fost motivele pentru care am luat aceasta decizie:

  • Am ales sa optam pentru inchirieri Opel in Bacau prin http://car-rental-ro.com pentru ca nu se poate compara confortul dintr-o masina cu cel din cadrul mijloacelor de transport in comun. In plus, noi avem un copil de 4 ani, asa ca ne-ar fi fost destul de greu sa plecam la drum cu trenul sau cu autocarul, tocmai pentru ca nu aveam ocazia sa oprim ori de cate ori aveam nevoie. In plus, cei mici se plictisesc repede, asa ca aceasta parea sa fie cea mai buna alegere.familie
  • Am iesit mult mai bine ca pret inchiriand aceasta masina si platind benzina, decat am fi achitat pentru biletele de tren sau autocar. In plus, confortul nici nu se compara.
  • Programul l-am facut dupa bunul nostru plac, asa ca nu am fost nevoiti sa tinem cont de programul mijloacelor de transport. In acest fel am facut cu totii ce am vrut, cand am vrut. Mai ales atunci cand plec intr-o vacanta sa ma relaxez alaturi de cei dragi, nu imi place sa depind de nimeni si nimic.

Cum sa calatoresti fara un buget foarte mare

Cu toate ca am pornit cu ceva bani la noi, nu am vrut sa cheltuim prea mult, tocmai pentru ca doream sa investim intr-o masina noua. Asadar, dat fiind faptul ca am avut ocazia sa inchiriem un autoturism din Bacau, am avut ocazia sa luam cu noi destul de mult bagaj, incat sa nu fim nevoiti sa cumparam prea multe de pe drum. Asadar, am luat cu noi un cort urias, saltele dar si paturi, care sa asigure un confort pe masura atat noua, cat si copiilor nostri. Cu toate ca am stat doar 2 seri intr-un camping special amenajat si in restul noptilor am locuit la pensiuni, am reusit sa economisim cativa banuti.

In plus, am cumparat un bax de apa de la supermarket, dar si cateva gustari de care eram siguri ca nu se vor strica la drum. In acest fel, nu am fost nevoiti sa cheltuim bani in plus.

Asadar, am avut parte de un concediu de 12 zile de neuitat alaturi de familia mea. Am reusit ca impreuna sa vizitam cele mai frumoase zone din Romania pe care le recomand tuturor:

  • Lacul Albastru
  • Insula Ovidiu
  • Cascada Bigar
  • Delta Dunarii
  • Transfagarasan
  • Sighisoara
  • Complexul Harmoniecalatorie

Nimic nu se compara cu bogatiile naturii pe care aceasta tara minunata ni le-a oferit. Daca tot ne-am nascut aici si suntem catusi de putin aproape de aceste locatii fascinante, consider ca meritam sa le descoperim cu adevarat. Asadar, chiar daca nu ai o masina, o poti inchiria, iar daca banii sunt o problema pentru tine, atunci un cort te va ajuta sa faci multe economii.