In ziua de azi cele mai multe relatii de cuplu nu dureaza mai mult de cateva luni deoarece cei doi parteneri nu sunt destul de comunicativi iar gandirea lor despre viata este diferita. Increderea si sinceritatea sunt elementele de baza, cu ajutorul carora poti construe o relatie de durata dar in acelasi timp mai sunt si alte prioritati pe care cei doi parteneri trebuie sa le respecte.

Cel mai important lucru atunci cand incepi o relatie de cuplu este sa te implicit trup si suflet pentru ca sentimentele partenerului sa fie reciproce. Sespune ca iubirea are un rol important intr-o relatie dar se pare ca cele mai multe femei si barbati nu sunt de acord cu acest lucru. Pentru majoritatea barbatilor, viata sexuala reprezinta cel mai necesar lucru de care o relatie are nevoie. Pe de-oparte acestia au dreptate deoarece o viata sexuala active formeaza o apropiere mai stransa intre cei doi parteneri si activeaza hormoni fericiri si totusi este important ca parteneri de cuplu sa stie care sunt secretele unei vieti sexual active. Pentru inceput recomand tuturor cuplurilor sa intre pe www.sexshop-deluxe.ro pentru a isi achizitiona cele mai frumoase “jucari”. Pentru cei mai multi aceste jucari nu reprezinta decat niste obiecte pe care nu merita sa dai bani insa acestea joaca un rol destulo de important atunci cand vine vorba se sex.

Pe de alta parte barbati nu procedeaza corect atunci cand pun sexul pe primul loc si nu iubirea. Acestia trebuie sa fie constienti de faptul ca nici o relatie de cuplu nu poate fi conceputa fara iubire asa cum nici o casa nu poate fi contruita fara fundatie. Consider ca secretul unui relatii de durata nu este sa faci cat mai mult sex ci sa incerci sa mentii dragostea vie pe tot parcursul zilelor. Motivul cel mai des intalnit pentru care cuplurile se despart este aparitia monotoniei si a interesului pe care acestia nu si-l mai dau. Fie ca este o relatie de cateva luni sau o relatie de cativa ani cei doi parteneri nu trebuie sa lase niciodata ca rutina sa intre in viata lor caci cei doi se vor plictisi unul de celalalt si atunci se va destrama totul.