MTRO.L

Investitiile in actiuni de la companii fel de fel poate fi efectuat destul de usor acum. Ai informatie la indemana, ai si paltforme dedicate. Daca ai ajuns aici inseamna ca esti interesat de actiunile Metro Bank PLC (MTRO.L). Afla tot ce te intereseaza, in mod special cum poti cumpara astfel de actiuni, in cativa pasi simpli. 


Despre Metro Bank PLC stim ca este o societate din UK, pe nisa serviciilor bancare cu amanuntul. Aceasta institutie este una de primire de depozite si de creditare si se concentreaza pe clientii de retail si pe cei comerciali, dar de dimensiuni mici si mijlocii. Serviciile bancare sunt diverse, includ conturi bancare, economii, credite ipotecare, asigurari, casete de valori etc. 

Pe scurt, domeniul este unul de interes pentru a investi. Iar daca acest lucru iti propui, iata si cum sa faci asta. Ai nevoie de un cont eToro si de rabdare. 

Cum sa cumperi actiuni Metro Bank PLC (MTRO.L) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Una din platformele arhicunoscute este eToro. Este nu doar una dintre cele mai cunoscute, cu peste 25 de milioane de investitori inregistrati, dar are si peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

In cifre, eToro arata asa: peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. 

Cum poti cumpara actiunile MTRO.L in 3 pasi din contul eToro: 

Creeaza un cont in platforma eToro 

cont etoro

Cativa pasi simpli parcursi si ai un cont inregistrat. Confirmarea vine de indata. 

Alimenteaza contul 

depunere cont etoro

Pentru userii din Romania depozitul minim este de 100 de dolari. Poti alimenta contul si in lei. 

Cumpara actiunile MTRO.L 

actiuni MTRO-L

Ultimul pas este cel de cumparare efectiva a actiunilor pe care ti le doresti. Cauta in cont simbolul acestor actiuni si cumpara. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

Atunci cand iti alegi platforma de tranzactionare vei tine cont de usurinta procesului poate, insa si de alte aspecte. Afla ca eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Nu platesti comision pentru volumul de tranzactionare. Iar daca doresti sa experimentezi fara risc, poti folosi cont demo pus la dispozitie gratuit. In felul acestate vei obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile. 

Sitai ca eToro este o comunitate, dar si o academie? Invata partea tehnica si apoi pune in aplicare teoria studiata. Sau studiaza cum fac cei cu experienta si invata practic. 

Nota de final 


In ultimii timp pretul acestor actiuni a scazut, o cadere pe care unii o considera insa o strategie, avand oportunitatea de a cumpara mai ieftin ca oricand. A nu se omite faptul ca piata este volatila. Informeaza-te foarte bine despre acest domeniu, exerseaza-ti abilitatile si creeaza-ti strategii avantajoase. Pana una alta ai un cont eToro care iti faciliteaza tranzactiile si ai comision zero.