Nu stiu cum sunt femeile dar stiu cum suntem noi barbati cand vine vorba de cumparaturi. Femeilor in special le place sa merga la cat mai multe magazine si sa caute mereu unde este mai ieftin. De fiecare data cand ies la cumparaturi cu mama stau si ma plimb ore in sir dupa ea ca mereu cauta sa cumpere ce este mai ieftin.

Mai frumos este cand mama iese la cumparaturi alaturi de sora si primul lucru care il fac impreuna este sa caute parfumuri la promotie pentru ca acest lucru nu lipseste niciodata din garderopa lor. Si mie imiplac si iubesc parfumurile dar nu stau sa caut dupa ele, sa caut dupa preturi mai mici. Pentru mine personal nu conteaza ca dincolo e mai putin cu atat ca daca stau si ma gandesc drumul pana in acel loc unde e mai ieftin sunt bani care ii dau in plus. Nu stiu dar cred ca toate femeile o au in sange si am refer la acest lucru de a cauta ce este mai ieftin. Am observant ca nu conteaza ca merg si un kilometru pe jos dus si intors dar stau cu gandul ca se gasesc produse ieftine la destinatie.

.Am observant ca pentru sora mea nu conteaza ca sunt mai ieftine in alta parte si mi se pare ceva normal. Binteles pentru ea bani nu sunt o problema dar merge pe acelasi principiu ca si mine. Atat timp cand imi place un lucru si imi place cum imi vine, il cumpar indiferent ca este foarte scump sau este foarte ieftin, ca este de firma sau este dintr-un bazar cumparat. Asa este si ea si e genul care cumpara cam orice si le poarta numai odata. Am vazutr cazuri la ea cand a comandat ceva online pentru ca ii placea iar cand au ajuns acasa nu i-au mai placut deloc si nu i-a purtat niciodata. Asta se intampla in cazul adidasilor si a cizmelor care le cumpara. De multe ori le cumpara si le poarta o singura data dupa care gata nu le mai poarta niciodata. Aici nu am inteles-o niciodata dar am si intrebat-o de ce da atati bani pe lucruri care nu le poarta si tot nu am reusit sa iau un raspuns de la ea. M-am tot gandit si cred ca e din cauza ca dispune de foarte multi bani. Eu i-am tot repetat ca bani nu tin o vesnicie si ca de unde iei si nu pui inapoi intr-un final ramane gol dar ei nu ii pasa. Cateodata stau si ma gandesc ca daca si eu as fi in locul ei poate ca as face la fel si orice o ar face la fel, si-ar cumpara tot ce ar crede ca este mai bun pentru el.