Despartire

De cele mai multe ori suntem preocupati de modul in care trebuie sa ne comportam cu persoana de langa noi astfel ca nu invatam niciodata anumite aspecte, cum sa ne despartim! Poate ca nu stii cum sa faci ca o relatie sa functioneze si nici nu stii cum sa intretii iubirea dupa o relatie de cativa ani. Ceea ce trebuie sa inveti, dupa ce descoperi ca relatia ta nu mai merge, este sa stii cum sa te desparti de iubitul tau.

Iata ce trebuie sa faci si ce nu atunci cand vrei sa te desparti de iubitul tau

Recunoaste ca e momentul ca relatia voastra sa se termine. Ca in orice etapa a unei relatii, iti dai seama daca mai exista sau nu o scanteie. Este imposibil sa te fortezi sa placi pe cineva. Unele relatii merita sa lupti pentru ele, insa sunt unele in care pur si simplu trebuie sa renunti, si trebuie sa pricepi ca nu mai e asa important sa repari ceva ce nu mai merita nicio atentie.

Banuiesc ca ai trecut prin etapa in care el ti-a ignorat mesajele si ti-ai pus de multe ori intrebarea daca vei mai auzi vreodata ceva despre el. Ignoranta doare foarte tare, insa este de mare ajutor daca stii ca nu poti sa-ti controlezi vorbele. Foloseste aceasta metoda, iar in acest fel eviti sa-l jignesti.

Nu te desparti de el in public. Ai putea crede ca o astfel de metoda poate face lucrurile sa fie mai usoare pentru tine, deoarece el nu va dori sa provoace o scena. Cu toate acestea, este nepoliticos sa faci acest lucru in fata strainilor deoarece il vei face de ras. Tine minte ca nu trebuie sa te simti tu bine, pentru ca tu il parasesti pe el, ci trebuie sa iei in considerare si sentimentele lui. Daca intr-adevar doresti sa faci acest lucru, te poti desparti de el acasa, deoarece acest lucru ii va permite sa ramana in zona lui de confort.