La ora actuala sa iti cumperi articole vestimentare, accesorii, sa comanzi suplimente sau sa faci cumparaturile uzuale pentru casa ta inseamna totul online, cu cateva click-uri. Poate ca si pandemia a pus un si mai mare accent pe nevoia de a utiliza internetul, pastrand distanta fata de oameni, avand in acelasi timp si grija de nevoile tale. Cert este ca online este mai simplu si tot mai mult in ultima vreme suntem incurajati sa apelam la aceasta resursa. Iata ca acum este posibil sa faci asta si cand vine vorba despre programarile tale la salonul de infrumusetare.

Stailer te ajuta – iata cum

Stailer este o platforma special dedicata acestei nise. Aduna in acelasi loc atat clientii, cat si prestatorii de servicii. Concret, aici sunt inscrise saloanele de hair and beauty, iar cei care au nevoie de o programare selecteaza in functie de dorinte si necesitati si astfel pot alege mai rapid si mai usor varianta potrivita.

O programare la salon pe stailer.ro este gratuita. Poti face asta oricand, in orice moment al zilei, deci nu mai depinzi de sunat la telefon intr-un anumit interval orar. Iar aceasta varianta de programare nu influenteaza cu nimic costul serviciului ales. Este deci simplu, rapid, dar si gratuit!

Timpu tau este pretios – investeste-l in orice este de interes pentru tine, insa faci asta mai eficient cu Stailer. Pentru ca ti se pare poate banal, insa si cand stai la rand la supermarket, in asteptarea de a plati, pierzi timp. La fel este si cand te pregatesti sa iti faci o programare la salon. Pierzi timp telefonand din salon in salon, in speranta ca vei gasi in cele din urma un loc liber in ziua dorita de tine.

Cu Stailer astfel de situatii ajung sa fie de domeniul trecutului. Vezi aici lista saloanelor de manichiura si pedichiura, a saloanelor disponibile sa te preia pentru ca unghiile tale sa arate ca noi. Vezi si cum sa ajungi aici, vezi ce recenzii a primit un salon anume si de asemenea iti sunt estimate costurile, timpul pe care il dedici sedintei stabilite. Practic Stailer iti rezuma aceasta experienta la cativa factori foarte importanti si anume timp, cost, distanta si disponibilitate.

Incearca o data si te vei convinge!

Daca vei incerca chiar si o singura data, dupa un asa test practic cu siguranta vei reveni in cadrul acestei platforme, cu dorinta de a repeta povestea. Asadar, incearca Stailer fara rezerve, este oricum gratuit.

Cand te decizi sa iti faci un cont aici te vei bucura si de alte avantaje, cum ar fi posibilitatea de a gestiona foarte usor programarile si in plus, de a seta spre exemplu remindere. Acestea sunt de tip sms primit cu cat timp inainte doresti tu, pentru a fi cat mai organizat. Tot din cont poti anula o programare sau poti programa vizitele la salon si persoanelor dragi. Convinge-te pe tine ca este ceea ce trebuie si ulterior si cei din jurul tau vor dori sa incerce. Ori poate incerci sa faci o surpriza cuiva. Oricum ar fi, testeaza Stailer. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Contact: support@stailer.ro