spectra baby

Esti o proaspata mamica si iti doresti ceea ce este mai bun atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau. Pompele de sani de la Spectra sunt inedite in mai multe situatii cu care te vei confrunta zi de zi. Daca alegi sa lucrezi si sa iti lasi copilul cu tatal sau cu familia ta acasa in timpul zilei, sau daca esti casnica si alegi sa te ingrijesti chiar tu de siguranta si de dezvoltarea celui mic, produsele Spectra Baby sunt exact materialele de care ai nevoie pentru a-ti fi usurat rolul de mama.

Alegerea mea a fost Spectra Baby

Eu am avut de ales intre mai multe firme cu articole si produse pentru copii si am ales cu succes Spectra Baby. Acum, copilasul meu are deja 3 ani, insa a fost alaptat inca de la nastere cu lapte matern si asta datorita pompelor de sani de la Spectra. Trebuie sa stiti voi, celelalte mame, care sunt preocupate de sanatatea si ingrijirea normala a bebelusului ca pompele de sani ale brandului Spectra sunt unele dintre cele mai populare si utilizate asemenea produse din Statele Unite ale Americii si din Australia.

Spectra ofera pe piata din Romania o gama de pompe electrice duble pentru mamele care alapteaza, acesta fiind un ajutor nesperat pentru extragerea a mai mult lapte mamar si intr-un mod mai rapid. Aceste pompe de sani de la Spectra Baby pot fi vizualizate in categoriile de produse de pe site-ul general www.spectrababy.ro. Tehnologia noua, designul atractiv al acestora au dus la alegerea mea. Pompele electrice duble dotate cu diferite viteze de reglare sunt adecvate, fara doar si poate, pentru extragerea laptelui fara nici o durere.

Experienta mea ce recomanda pompele de san duble electrice

Eu garantez acest lucru deoarece m-a ajutat foarte mult in alaptarea si cresterea micutului meu pana la varsta de 1 an si 6 luni. Pompa de san electrica dubla Spectra DEW 350 pe care am cumparat-o eu de pe site-ul spectrababy.ro m-a ajutat sa stochez laptele matern pentru momentele in care nu eram acasa cu bebelusul si astfel lasand la dispozitia bonei o rezerva potrivita pentru perioada in care lipseam.

La fel de mult m-a ajutat aceasta pompa de ultima generatie si in cresterea productiei de lapte astfel incat sa-i ajunga copilului meu pana la o varsta mai mare. Pentru ca al meu bebelus a avut probleme cu atasarea la san, mi-a fost recomandata aceasta pompa de san electrica dubla pentru a-l hrani tot cu lapte de la mine. De asemenea, aparatul pentru sani mi-a fost de un real folos si in extragerea laptelui in exces pentru golirea sanilor, dar si pentru continuarea alaptarii dupa ce m-am intors la munca. Recomand!