Mihail Sebastian Arghiropol

Cine este Mihail Sebastian Arghiropol si de ce ar trebui sa ii asociem numele cu domeniul creativ din societatea moderna?

Domnul Mihail Sebastian Arghiropol este managerul companiei de publicitate si relatii publice Media One, firma de PR si advertising cu o experienta de multi ani in acest domeniu si cu zeci de campanii publicitare si materiale de promovare la activ.

Media One – agentie publicitara condusa de Mihail Sebastian Arghiropol

Mihail Sebastian Arghiropol
Sursa: linkedin.com

Firma Media One a fost infiintata, la inceput, in anul 1994 ca un simplu studio in care creativitatea isi spunea greu cuvantul. Echipa de oameni inteligenti si perspicace, plini de imaginatie si de idei unice, a ajuns la o experienta vasta pe plan publicitar atat in Romania, cat si in afara tarii noastre.

Lui Mihail Sebastian Arghiropol i se datoreaza toate aceste lucruri, pentru ca a crezut in sine, in oameni si nu a lasat balta nimic, nici macar atunci cand anumite pitch-uri cereau solutii rapide sau dispuneau de un buget oarecum restrans. Firma Media One, cu activitatea principala legata de publicitate si de PR, ofera inca dinainte de anul 2000, solutii si servicii personalizate de media si marketing, consiliere in imagine, creatie si productie de filmulete si reclame, dar si servicii BTL si servicii de relatii publice.

O agentie publicitara grozava este axata pe tot ceea ce tine de ceea ce isi doresc clientii sai

Mihail Sebastian Arghiropol
Sursa: sacguide.libguides.com

Chiar daca, in mare, principalul obiectiv al firmei domnului Mihail Sebastian Arghiropol este de a veni cu idei noi, originale, inteligente si atractive pentru domeniul publicitar, toata aceasta activitate intensa si plina de provocari necesita si un stadiu de cercetare de piata, evaluare si monitorizare atenta a fiecarui detaliu in parte.

Agentia Media One, condusa cu iscusinta si cu idei clare de catre Mihail Sebastian Arghiropol cuprinde in portofoliul sau de lucru in jur de 170 de proiecte si campanii publicitare, fiecare dintre ele fiind originale, catchy si inspirate.

Mihail Sebastian Arghiropol
Sursa: www.ignitiongraphix.com

Datorita faptului ca experienta si spune cuvantul si anii de desfasurare a business-ului in publicitate si-au pus amprenta asupra felului de a fi al firmei, managerul general Mihail Sebastian Arghiropol sustine ca anul 2015 a fost un an plin de proiecte si clienti care au facut ca fortele echipei de creativi si imaginatia sa fie impinse la maxim.

Primul spot publicitar regizat de Mihail Sebastian Arghiropol – provocari si inspiratie 100%

Nu e un lucru rau, este chiar imbucurator, daca este sa ne gandim ca un an bogat din punct de vedere al clientilor unei companii, este si bogat din punct de vedere financiar, dar si in ceea ce priveste imaginea unei firme. Ba mai mult de atat, domnul Mihail Sebastian Arghiropol isi aminteste cu drag si cu haz de primul ad creat pentru un brand de vopsea.

Mihail Sebastian Arghiropol
Sursa: edcampnjshore.com

Cum sa transformi un maidanez alb intr-un dalmatian si sa faci ca acesta sa isi gaseasca in sfarsit un stapan? Sau, mai bine zis, cum faci ca un brand de vopsea sa se diferentieze de celelalte branduri de vopsea de pe piata, fara a folosi aceleasi idei repetitive de imbunatatire, tratare si schimbare a aspectului lucrurilor din interiorul sau exteriorul casei?

Simplu, sau nu foarte, datorita creativitatii si imaginatiei debordabile a lui Mihail Sebastian Arghiropol, care a mai si regizat spotul publicitar in cauza, un simplu caine maidanez de pe strada s-a transformat, datorita catorva stropi de vopsea a marcii in cauza, intr-un dalmatian curat, iubit si indragit de noii sai stapani. Cam asta inseamna, in mai putine cuvinte, efectul grozav al unei vopsele bune, redat de o reclama inspirata gandita de Mihail Sebastian Arghiropol.

Blogger: Oana M. Roman