centru-comanda-6-zone-salus-kl06

Tehnologia progreseaza de la o zi la alta, iar acest lucru m-a fascinat. Mereu mi-am dorit sa profit de acest aspect si sa-mi fac viata cat mai placuta si confortabila. Acesta este si motivul pentru care am ales sa implementez un sistem de automatizari pentru incalzire in pardoseala care imi aduce nenumarate beneficii. Pot spune cu certitudine ca este combinatia perfecta, iar in cele ce urmeaza iti voi arata si de ce.

Pot controla mult mai bine temperatura

Atunci cand este vorba despre confortul tau termic cu siguranta iti doresti sa ai parte mereu de temperatura cea mai potrivita. Ei bine, incalzirea in pardoseala si un sistem de automatizare, cum este un termostat, iti poate oferi toate aceste lucruri.

In primul rand vei putea seta temperatura in functie de activitatea pe care urmeaza sa o desfasori. De exemplu, daca iti doresti sa mergi sa faci un dus vei putea sa selectezi ca temperatura din baie sa fie cea pe care tu ti-o doresti. Pe de alta parte, incalzirea in pardoseala iti va garanta ca in momentul in care vei iesi din cabina de dus nu vei mai avea acea senzatie neplacuta pentru picioare, iar asta este un foarte mare plus. Pentru mine a contat mereu sa am parte de confort, iar cum se stie destul de bine, picioarele sunt foarte sensibile la frig, poate chiar cele mai importante ce necesita sa fie protejate pentru a avea parte de confort termic.

Setez din timp util nivelul de caldura

Poate ca sunt pe drum spre casa, iar temperatura din interiorul acesteia nu este una care sa ma satisfaca, ei bine in prezent tehnologia este atat de performanta incat poti folosi internetul pentru a controla temperatura. Cu o simpla conexiune la internet si cu un termostat care se poate regla de la distanta vei putea sa setezi din timp util temperatura pe care ti-l doresti atunci cand vei ajunge in propria ta casa.

De asemenea, daca stii dinainte ce vrei sa faci si prin ce camere ai treaba poti selecta temperaturi diferite pentru acestea, astfel incat totul poate fi controlat.

Fac economii considerabile

Nu in ultimul rand, dupa ce am implementat acest sistem de automatizari pentru incalzire in pardoseala am avut certitudinea ca voi reusi sa economisesc foarte mult pe plan financiar. Cum asa? Raspunsul este unul foarte simplu si usor de inteles. In primul rand incalzirea in pardoseala iti ofera o distributie cat mai uniforma a caldurii si nu ai nevoie de o temperatura foarte mare pentru a se putea face simtita, iar pe de alta parte termostatul te ajuta sa setezi temperatura pentru fiecare camera in parte.

Asadar, atunci cand stiu exact zonele in care imi voi desfasura activitatea voi putea seta din timp o temperatura ce-mi va asigura confortul termic, iar in celelalte camere temperatura va fi una care sa ma ajute sa economisesc foarte mult.

Ca idee de final, este important ca atunci cand este vorba despre incalzire sa se faca cele mai bune alegeri deoarece acestea vor fi puternic resimtite pe perioada iernii, atat din punct de vedere fizic, cat si financiar.