Pot spune despre dansul ca este unul dintre cele mai bune sporturi. Poate chiar cel mai bun sport. Foarte multa lume il practica si sa fii dansator chiar poate fii o meserie de viitor. Sa dansezi este gratis si este foarte sanatos. Eu cand aud o melodie buna si imi place incep sa dansez si ma simt foarte bine.

Eu apreciez foarte mult persoanele care practica dans. Dansul mi se pare o forma foarte buna de a iesi din rutina zilnica, de a te exprima cu ajutorul miscarilor. In special apreciez foarte mult persoanele bolnave, mai ales cele care nu aud sau din pacate nu pot sa vada, dar nu le impiedica nimic pentru a dansa. Cand vad diferite cazuri la televizor, chiar ma intristez, deoarece sunt atatea persoane sanatoase pe lumea aceasta care nu stiu sa se bucure de viata si se plang mereu de lipsa banilor, iar acesti oameni care bolnavi asa cum sunt nu pierd ocazia de a trai viata si de a se bucura de ea exact asa cum este.

In plus dansul are si foarte multe beneficii. Dansul ne ajuta sa fim mai flexibil si ne umple de energia de care avem nevoie. Desi multi cred ca de fapt consumam energie eu spun ca o castigam. Daca practici ceva ce iti place foarte mult este imposibil sa obosesti,ci din contra nu te-ai opri deloc.Interesant este faptul ca dansul este o modalitate de a-ti imbunatati relatie de cuplu sau de ce nu sa iti gasesti perechea. Mie cel mai multi imi plac dansurile in cuplu,deoarece cei doi parteneri transmit aceea emotie, si se vede de la o posta chimia dintre ei doi. Cuplul va comunica doar din priviri, si vor transmite celor care ii privesc acel moment de bucurie,pe care il avem cu totii atunci cand vedem un dans bun.

Dansul este foarte bun in dezvoltarea copiilor,si acum fac o precizare mai ales pentru parinti.Lasati-va copii sa practice fel si fel de activitati,deoarece sanatatea lor va avea de castigat.Inca de la cele mai mici varste copiilor ne place foarte mult muzica,si automat le place sa si danseze.Cand sunt mici acestia incerc si ei sa danseze si atunci poti descoperi ca micutul tau,chiar este talentat si are inclinatie spre lumea dansului.Copii danseaza natural,fara sa se complice prea mult si aceste lucru este foarte bun deoarece isi vor gasi echilibrul si mobilitatea de care au nevoie la varsta lor.Daca il practica de mici dansul,le va oferi si o educatie aleasa.Trupul lor va arata cu adevarat frumos,iar comportamentul si personalitatea vor fi la standarde inalte.

Ar fi pacat daca nu va-ti inscrie copii la cursuri de dans.De exemplu o prietena de a mea din Bucuresti se ocupa lectii de dans copii bucuresti si ii place la nebunie ca practica acest job.Mi-a spus ca cei mici sunt foarte atrasi de acest tip de activitati,iar relatia ei cu copii este una foarte buna.Este mandra ca cei mici sunt atat de receptivi si de deschisi la fiecare lectie noua si nu se plictisesc niciodata.

Din punct de vede fizic,dansul este cel mai bun sport si ajuta copii sa se exprime cu ajutorul dansului.In plus aria emotionala le ofera o bunastare psihica si isi pot controla singuri emotiile.Imaginea si stima de sine va creste foarte mult,si chiar pot face o cariera in acest mediu artistic.