d03e961bc5a2d1370339f813a0eb6913

Daca oamenii nu le-ar folosi, fabricile nu le-ar produce. Asa ca, daca oamenii folosesc semipreparate, tot mai multe fabrici produc acest gen de mancare. Ca este bun sau rau, putem sa ne dam cu parerea. Insa aceste produse au la baza un principiu pe care toata lumea il agreaza.

Ce este, de fapt, un semipreparat?

Semipreparatele sunt mancaruri pregatite pana la un anumit punct, dar care mai au nevoie de un stadiu de pregatire inainte de a se putea servi, preparate care in mod normal ar lua foarte mult timp ca sa fie pregatite. Asta inseamna ca sunt mancaruri destul de complexe pe care oamenii foarte ocupati pot sa le faca in cateva minute. Bine, nu e adevarat ca le fac ei, dar contribuie si ei prin faptul ca le pun in cuptorul cu microunde sau in cuptorul de la aragaz, pentru a se coace sau pentru a se incalzi sau orice este nevoie pentru a fi gata.

Asadar, se intelege ca principiul care a stat la baza lor a fost acela de a permite persoanelor care nu au timp sa gateasca si nu isi permit sa ia masa la restaurant, sa serveasca o masa mai hranitoare fara a pierde prea mult timp. Deci, economiseste timp cu mancarea. Nu cred ca este ceva rau in asta. Este un lucru care vine in ajutorul societatii de azi, in care oamenii nu mai au timp prea mult pentru toate activitatile, pentru ca totul se face repede. Parca si timpul trece mai repede.

Americanii sunt experti in semipreparate, insa si la noi gasiti semipreparate in magazinul Selgros Craiova si in toate celelalte magazine Selgros din tara. Tot ce trebuie e sa faceti o vizita in magazin, sa alegeti ceea ce va doriti sa serviti la o masa si sa mergeti acasa si in cateva minute preparatul este gata. Important este sa nu exagerati cu mancarea semipreparata. Niciun exces nu este benefic pentru organism.

 

Selgros Craiova

Produse alimentare si nealimentare

Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud.Dolj

Tel. 0251 305 000,

Fax 0251 305 199