caine

Fie ca locuim singuri, cu un prieten sau cu familia, un nou membru este intotdeauna bine venit. O necuvantatoare in locuinta noastra ne-ar putea aduce mai multa veselie. De asemenea, vom deveni mult mai resposabili. Adoptarea unei necuvantatoare este mai recomandata, in sensul ca acesta a fost abandonat de stapanul sau, sau nici macar nu s-a putut bucura de unul. Fiecare vietuitoare are nevoie de cineva care sa-l ingrijeasca si sa-i acorde atentia necesara. Daca aveti posibilitatea, de ce sa nu adoptati unul?

Daca locuiesti cu partenerul si va propuneti ca pe viitor sa aveti un copil, ar recomandat sa adoptati un caine. Acesta va va pregati pentru o viata plina de responsabilitati. Bineinteles, un copil are mult mai multe nevoi si trebuie sa beneficieze de o grija speciala, insa acesta ar putea fi un bun inceput. Ar putea sa va pregateasca pentru ceea ce va urma.

Daca locuiesti singur, cu atat mai mult ai putea sa adopti unul. Nu doar ca l-ai salva pe el de singuratate, dar te-ar salva totodata si el pe tine. Singuratatea va disparea, iar entuziasmul lui cand te va vedea intrand pe usa, va exprima atata fericire, incat nu vei mai avea nevoie de altceva. Va veti putea tine companie unul altuia. Un catel este mai jucaus si mai loial decat orice alt animal domestic.

Daca ai o familie frumoasa, un sot, unul sau mai multi copii, si ai suficient loc pentru a ingriji si un caine, atunci fa-o! Acesta ii va invata pe copii sa fie responsabili. Vor fi nevoiti sa il plimbe, sa le dea sa manance, sa bea apa, sa se joace cu ei, si sa il duceti la medicul veterinar. Daca il veti lua de mic, il veti putea dresa in functie de preferintele voastre, iar necazurile nu isi vor face loc in casa dumneavoastra.

Prin urmare, adopta un caine si salveaza-l de monotonie atat pe el, cat si pe tine!